Cancan ultimă oră

Reacția Anamariei Prodan după ce s-a bătut cu Laurențiu Reghecampf

Publicat: 25 sept. 2022
Reacția Anamariei Prodan după ce s-a bătut cu Laurențiu Reghecampf
În urmă cu două zile, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au bătut în plină stradă

În urmă cu două zile, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au bătut în plină stradă. În urma scandalului, cei doi au ajuns la poliție. Ei bine, impresara a avut acum prima reacție după ce s-a bătut cu antrenorul de fotbal. Iată ce a spus vedeta!

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au ajuns la secția de poliție, după ce s-au bătut în plină stradă, la Snagov. Acum, impresara a oferit prima reacție după scandalul în care se află cu antrenorul de fotbal.

Reacția Anamariei Prodan după ce s-a bătut cu Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan l-a acuzat pe antrenor că a tras-o de păr și a lovit-o cu bestialitate, iar Laurențiu Reghecampf a ajuns la o clinică privată pentru a-și scoate certificat medico-legal, fiindcă el avea mai multe semne de agresiune pe față.

Potrivit Gazeta Sporturilor, Anamaria Prodan a oferit mai multe declarații șocante când a ieșit de la poliție, după ce atât ea, cât și Laurențiu Reghecampf au depus plângere penală unul împotriva celuilalt pentru agresiune. Din câte spun jurnaliștii sursei citate, martor la întreaga scenă ar fi fost șoferul impresarei, care a declarat la rândul lui că a fost agresat de Laurențiu Reghecampf.

Sursa citată spune faptul că Anamaria Prodan ar fi spus în fața polițiștilor aflați la fața locului:

„Mi-a fost milă să-l calc în picioare!”.

Care au fost primele declarații ale impresarei

Anamaria Prodan a oferit primele declarații, după ce a fost implicată în scandalul cu Laurențiu Reghecampf. După multe momente în care și-au adus acuzații în mod public, se pare că de această dată cei doi au recurs chiar la violență. Impresara l-a acuzat pe antrenor că a ajuns la locuința ei sub influența băuturilor alcoolice, iar de aici a pornit tot scandalul.

„S-a înâmplat ce se întâmplă de fiecare dată, că în țara asta, dacă este o persoană publică este apărată de unul și de alții. Legea nu își face cum ar trebui treaba. Că dacă se întâmpla lucrul ăsta când am făcut prima plângere, că ne temem pentru viața noastră nu ajungeam să vină Laurențiu Reghecampf, duhnind a alcool, abia se ține pe picioare”, a fost prima declarație a impresarei.
Adauga un comentariu