Cancan ultimă oră

Reacția Gabrielei Prisăcariu, după ce Dani Oțil a rămas singur cu copilul. Blondina a surprins tot momentul

Publicat: 22 mai 2022
Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil formează unul dintre cele mai simpatizate cupluri din showbizul autohton

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil traversează una dintre cele mai frumoase perioade din viața unui cuplu. În urmă cu câteva luni, cei doi au devenit pentru prima oară părinți.

Blondina l-a adus pe lume pe Luca Tiago, care încă din prima zi a devenit centrul universului celor doi. În ciuda programului încărcat, aceștia petrec cu fiul lor fiecare moment liber pe care îl au, iar acum cu atât mai mult, căci trebuie să-și angajeze o nouă bonă.

Până când vor găsi una potrivită să aibă grijă de fiul lor, trebuie să facă cu schimbul, iar de data aceasta a fost rândul prezentatorului TV să stea cu micuțul, căci Gabriela Prisăcariu s-a filmat în urmă cu câteva ore în club.

De dimineață, când s-a trezit, a avut un adevărat șoc când l-a văzut pe Dani Oțil ce îl învăța pe fiul lor!

Dani Oțil, prins de Gabriela Prisăcariu în timp ce îl învăța pe cel mic să se „antreneze”

Soția prezentatorului TV este foarte activă pe rețelele de socializare și mereu în contact cu fanii de pe Instagram, pe care îi ține la curent cu tot ce face pe plan personal, mai ales când vine vorba despre copil.

Ei bine, se pare că Dani Oțil a fost cel care a trebuit să-l supravegheze pe micul Luca Tiago în această dimineață.

Vedeta de televiziune a crezut că partenera lui de viață nu este prin preajmă, astfel că a început să-l lase pe cel mic să urce scările, bineînțeles că a fost cu ochii numai pe el. Ei bine, Gabriela Prisăcariu a intrat fix în acel moment, ba chiar i-a și filmat pe cei doi.

Iată ce i-a spus soțul ei că îl învață pe cel mic.

Gabriela Prisăcariu: Eu nu știu dacă să mă bucur că văd lucrul ăsta, sincer. Tati, eu te las să ai grijă de el și tu ce faci?

Dani Oțil: Antrenament: triceps, piept, picioare!

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil își caută din nou bonă 

În urmă cu câteva zile, blondina a dat vestea pe contul ei personal de Instagram. Fără a da prea multe detalii de ce s-a întâmplat, ea le-a dezvăluit internauților că fosta femeie care avea grijă de fiul lor a plecat, iar acum este nevoie de altcineva.

„Trebuie să scriem o carte despre bone. Știu, mai există.(…) Da, ne căutăm bonă, iar”a spus Gabriela Prisăcariu pe InstaStory.

La scurt timp, în stilul său caracteristic, Dani Oțil a făcut puțin haz de necaz pe seama situației în cadrul emisiunii pe care o prezintă.

„Nu știu, nu știu ce se întâmplă. Nu am fost părăsit de atâtea femeie, cât am fost acum de bone niciodată în viața mea. Din contră, schimbam iala la ușă să nu mă mai caute și acum… Uite și tu ce situație”, a declarat Dani Oțil în cadrul emisiunii de matinal pe care o prezintă.
Adauga un comentariu