Cancan ultimă oră

Reacția incredibilă a lui Cătălin Măruță, când a văzut-o pe Elena Merișoreanu fără machiaj. Artista a izbucnit în râs: ,,Păi ce mai vrei?”

Publicat: 15 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Reacția incredibilă a lui Cătălin Măruță când a văzut-o pe Elena Merișoreanu fără machiaj. Artista a izbucnit în râs Păi ce mai vrei
Celebrul prezentator a rămas uimit de chipul iubitei interprete de muzică populară

Elena Merișoreanu este una dintre artistele care pun foarte mare preț pe imaginea lor. Interpreta de muzică populară a recunoscut, în nenumărate rânduri, că a apelat la câteva trucuri de înfrumusețare, care o ajută să arate impecabil, chiar și fără niciun strop de machiaj.

Dovada stă chiar în reacția lui Cătălin Măruță, care a rămas uimit atunci când a văzut-o pe solistă nemachiată.

Cum a reacționat Cătălin Măruță când a văzut-o pe Elena Merișoreanu nemachiată?

Elena Merișoreanu a povestit amuzată despre o întâmplare din trecut, când Măruță a văzut-o la primele ore ale dimineții. Prezentatorul TV a crezut că artista se machiase imediat după ce s-a trezit și a ținut să o întrebe dacă a făcut acest lucru, uimit de modul în care arăta:

„Vârsta își spune cuvântul, dar totul pornește la cap. Trebuie să ai energie. Eu mă uit că mă învârt prin casă, iar nepoții mari nu suportă să nu mă vadă dimineața aranjată.

Eu sunt tatuată cosmetic, cine mă vede zice că mă fardez, dar eu nu mă fardez dimineața.

Îmi spunea cândva Măruță: „Tu la ora asta ești fardată?’. Am zis: Da, dragă, eu și când mătur prin curte trebuie să fiu fardată”. Dar eu sunt tatuată la ochi, la sprâncene, la buze, păi, ce mai vrei, nu sunt aranjată? Păr frumos am, păi, ce mai îmi trebuie? (râde)”, a povestit Elena Merișoreanu.

Are sau nu Elena Merișoreanu operații estetice?

Elena Merișoreanu a dezvăluit că nu a apelat până acum la operațiile estetice și nici nu s-ar încumeta să facă acest lucru, în viitorul apropiat. Totuși, artista recunoaște că a recurs la mici intervenții non-invazive, pentru a-și menține elasticitatea pielii:

„Eu nu prea m-am dus la cosmetică, m-am dat doar cu o cremă românească, dacă îmi dau cu alta, mă înroșesc toată pe față. Operații nu mi-am făcut, dar nu pot să spun că nu mi-am făcut mici intervenții cu acid hialuronic, ba pe la ochi, la gură sau la nas.

Nu cu botox, ci unele simple. Nu mi-am făcut operații și nici nu cred că mi-aș face. La vârsta mea, îi mulțumesc lui Dumnezeu că sunt bine așa cum sunt.”, a mai spus Elena Merișoreanu.

Adauga un comentariu