Cancan ultimă oră

Reacția lui Dan Negru după ce Delia Matache a spus motivul pentru care nu vrea să aibă copii: „E josnică întrebarea…”

Publicat: 19 oct. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii

În urmă cu câteva zile, Delia Matache a făcut câteva declarații și a spus care este motivul pentru care nu vrea să aibă copii, declarații care au fost extrem de comentate de mai multe persoane, mai ales în mediul online. În timp ce unii o critică pe vedetă pentru ceea ce a spus, alții îi iau apărarea și spun că este total nepotrivit să întrebi două persoane care se află într-un cuplu de ce nu vor să aibă copii.

Reacția lui Dan Negru după ce Delia Matache a spus motivul pentru care nu vrea să aibă copii

Afirmațiile pe care Delia Matache le-a făcut pe rețelele de socializare au stârnit numeroase comentarii controversate, mai ales în mediul online. După ce mai multe persoane au atacat-o pe jurata iUmor pentru ceea ce a spus, și după ce Ioana Dichiseanu a sărit în apărarea vedetei, acum și Dan Negru a reacționat.

„E josnică întrebarea „de ce nu aveți copii?”. E armă în multe dispute, am auzit-o chiar și-n campania prezindențială și văd iureșul stârnit acum de Delia cu declarația ei despre copii. Doar un mitocan intră in intimitatea unui cuplu. Am doi copii și nu e treaba mea de ce alții nu au. Nimic nu ne încântă mai mult decât treburile care nu ne privesc”, și-a început Dan Negru mesajul pe rețelele de socializare.

Dan Negru: „Fiecare copil care se naște ne arată că Dumnezeu încă nu e dezamăgit de oameni”

De asemenea, prezentatorul TV spune că o astfel de întrebare ca: „De ce nu aveți copii”, nu ar trebui să existe și că este intimitatea fiecăruia în care aboslut nimeni nu ar trebui să intre. De asemenea, în încheiere mai spune el că „fiecare copil care se naște ne arată că Dumnezeu încă nu e dezamăgit de oameni”.

„În redacțiile media de unde pleacă astfel de întrebări e ca la război: cei bătrâni, șefii care nu se văd și care câștigă banii îi îndeamnă pe cei tineri , reporterii care se văd și câștigă prost să pună astfel de întrebări. De asta, nu-i judecați pe reporterii tineri când pun întrebări tâmpite. Nu judecați fațada până nu vedeți interiorul . Și-n media e ca-n război: cei bătrâni îi trimit pe cei tineri la luptă. „De ce nu aveți copii” e intimitatea în care nimeni nu trebuie să intre. Totuși, oricât de ticăloși am fi, „fiecare copil care se naște ne arată că Dumnezeu încă nu e dezamăgit de oameni”. ( imaginile sunt de acu’ 20 de ani)”, a scris Dan Negru pe rețelele de socializare.

Adauga un comentariu