Cancan ultimă oră

Reacția lui Denise Rifai după ce Mihai Bendeac a cerut-o în căsătorie: ,,Sunt dispusă să mă mărit cu el, fac orice”

Publicat: 23 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Reacția lui Denise Rifai după ce Mihai Bendeac a cerut-o în căsătorie Sunt dispusă să mă mărit cu el fac orice
Denise Rifai este un om de televizune dedicat și asumat, iar în numele succesului, vedeta este dispusă oricărui compromis

Mihai Bendeac s-a declarat  îndrăgostit de prezentatoarea TV Denise Rifai și este decis să meargă până în pânzele albe pentru ca lucrurile să nu rămână la stadiul de dorință. Totul a început cu un telefon și o invitație din partea prezentatoarei, iar Mihai Bendeac a profitat de moment și a cerut-o de soție.

Pe principiul  până nu riști, nu câștigi, Mihai Bendeac a încercat marea cu degetul. Nu s-a gândit doar la el și la slabiciunea lui pentru Denise Rifai asta pentru că amândoi aveau de câștigat. Denise Rifai l-a sunat pe Mihai Bendeac să-l invite la show-ul ”40 de întrebări” de la Kanal D iar acesta a acceptat, cu o singură condiție: să accepte cererea lui în căsătorie. Mihai Bendeac s-a destăinuit mamei lui:

”Pe cuvântul meu de onoare că este foarte serios. Tu știi că ea este crush-ul meu, ce mi-ar plăcea să o dezmierd!

Dacă am zis că nu mai merg cinci ani de zile la interviuri, nu merg. Și i-am pus o singură condiție, îți jur pe ce am mai scump că nu glumesc.

I-am zis că vin la interviu doar dacă se mărită cu mine. Mi-a zis da și facem cununia civilă la ora 12 și la ora 2 facem interviul”, i-a povestit Bendeac mamei sale într-o filmare pe care a postat-o pe Instastory.

”I-am spus că o fac și pe asta”

Denise Rifai este un om de televizune dedicat și asumat, iar în numele succesului, vedeta este dispusă oricărui compromis. Spre surpinderea juratului de la ”iUmor”, răspunsul nu a întârziat să vină, iar bruneta a povestit cum au stat, de fapt, lucrurile:

”Discuția a fost exact așa cum a relatat-o Bendeac. El mi-a spus că nu mai participă la intervuri timp de 5 ani și mi-a spus că vine la emisiune doar dacă mă mărit cu el. I-am zis că o fac și pe asta, dacă e nevoie, pentru ”40 de întrebări” fac orice.

Am rămas cu o singură nedumerire după discuția cu Bendeac: dacă vine sau nu la emisiunea ”40 de întrebări”.

Eu i-am spus că sunt dispusă să mă mărit cu el, acum e rândul lui să se țină de cuvânt. A rămas că la ora 12 facem cununia și la ora 14 înregistrăm emisiunea. Întâi ”ne mărităm” și după aceea intrăm în studio.

Eventual o să fac și un contract prenupțial cu el, să fiu sigură că se ține de cuvânt și apare în platou”, a declarat Denise Rifai.

Adauga un comentariu