Sport

Reacția UEFA, după ce Bundesliga revine pe stadioane: „Un exemplu strălucit pentru toată lumea!”

Publicat: 09 mai 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Reacția UEFA după ce Bundesliga revine pe stadioane Un exemplu strălucit pentru toată lumea

Bundesliga este primul dintre marile campionate din Europa care se reia – pe 16 mai. Și președintele UEFA, Aleksander Ceferin, a salutat restartul anunțat de germani și speră ca exemplul lor să fie urmat de alte ligi de pe continent.

„Este o veste fantastică aceea că autoritățile din Germania au acceptat reluarea meciurilor din Bundesliga. Este un pas uriaș care va aduce mult optimism în viața tuturor. Este rezultatul unui dialog constructiv și a unei strategii atente la care au contribuit oficialii din fotbal și politicieni. Am încredere că Germania va fi un exemplu strălucit pentru toată lumea pentru ca fotbalul să revină în viața noastră cu tot spectacolul, emoțiile și imprevizibilul acestui joc”, a fost mesajul președintelui forului european.

Avancronica meciurilor din Bundesliga

Programul complet al etapei 26 din Bundesliga! Dortmund – Schalke, capul de afiș
Liga Profesionistă de Fotbal din Germania a stabilit programul complet al rundei cu numărul 26 din Bundesliga, prima de la reluarea competițiilor.
Primele meciuri oficiale de după pauza forțată de pandemia de coronavirus vor avea loc sâmbătă, 16 mai, când se vor juca nu mai puțin de șase partide, începând cu ora 16:30.
Cele mai tari meciuri din Bundesliga si 2.Bundesliga vor putea fi urmărite în continuare pe canalele Digi Sport.

Programul etapei a 26-a din Bundesliga

Borussia Dortmund – Schalke este capul de afiș al rundei a 26-a din Bundesliga și va fi chiar meciul care va reporni fotbalul în Germania.
Cele două rivale se vor întâlni sâmbătă, de la 16:30, aceeași oră la care vor începe și meciurile Leipzig – Frankfurt, Hoffenheim – Hertha Berlin, Fortuna Dusseldorf – Paderborn și Augsburg – Wolfsburg.
De la 19:30, Eintracht Frankfurt va primi vizita celor de la Borussia Monchengladbach, echipă aflată în cursa pentru locurile de Champions League, în timp ce duminică, 17 mai, se vor juca alte două meciuri din Bundesliga, Koln – Mainz și Union Berlin – Bayern Munchen.
Epilogul primei runde de la reluarea fotbalului în Germania va avea loc luni, 18 mai, când Werder Bremen întâlnește Bayer Leverkusen.

Programul complet al rundei a 26-a din Bundesliga:

Sâmbătă, 16 mai:

Borussia Dortmund – Schalke, ora 16:30
Leipzig – Freiburg, ora 16:30
Hoffenheim – Hertha Berlin, ora 16:30
Fortuna Dusseldorf – Paderborn, ora 16:30
Augsburg – Wolfsburg, ora 16:30
Eintracht Frankfurt – Borussia Monchengladbach, ora 19:30

Duminică, 17 mai:

Koln – Mainz, ora 16:30
Union Berlin – Bayern Munchen, ora 19:00

Luni, 18 mai:

Werder Bremen – Bayer Leverkusen, ora 21:30

Adauga un comentariu