Reacția unui canadian care a mâncat preparate tradiționale românești. Ce a crezut despre ciorba de burtă

31 oct. 2023, 14:54 _____ Vizualizări
BZI.ro, în Radio

Un canadian a rămas complet uimit după ce a mâncat preparate tradiționale românești, fiind plăcut impresionat de acestea. Respectivul turist călătorește în diferite locuri din lume pentru a servi specialități locale. În  țara noastră, turistul canadian a testat celebrele sarmale, ciorba de burtă, cozonacul, dar și coliva.

Mâncarea tradițională românească a ajuns foarte cunoscută și la nivel internațional, mulți străini venind special la noi în țară pentru a gusta sarmale, mici sau… colivă.

Reacția unui canadian care a mâncat preparate tradiționale românești

Foarte mulți turiști străini postează pe rețelele de socializare experiențele pe care le au în România. Peisajele deosebite, istoria, dar și mâncărurile tradiționale atrag din ce în ce mai mulți străini, iar călătoriile lor sunt adesea publicate în mediul online, lucru care îi detemină și pe alții să ne viziteze țara.

Printre turiștii care au venit în România se numără și dr. Hobbs, un canadian care a rămas complet uimit după ce a gustat pentru prima oară ciorba de burtă. Turistul, care călătorește des prin diferite țări pentru a gusta preparate locale, și-a cumpărat în România ciorbă de burtă, sarmale, cozonac și colivă, iar mai apoi a oferit câte o notă pentru fiecare.

 

@ghobs Replying to @Messi_Goat_10 ♬ Jale – Djeale Romanian Remix – Jador & Emilia & Costi

„Wow, atât de gustoase și conțin o chiftea de carne”, a spus canadianul după ce a gustat sarmale, nota pentru ele fiind 8 din 10.

Cât despre ciorba de burtă, acesta a spus: „Nu am idee din ce este făcută! Sunt paste sau calamari? În mod cert sunt calamari”.

Străinilor le place coliva

Când a ajuns la colivă, dr. Hobbs a spus că este cel mai mare tort pe care l-a văzut vreodată, fiind totodată uimit de faptul că avea o cruce deasupra.

„De ce are o cruce pe ea? Wow, este atât de interesant! Cel mai măreț tort pe care l-am văzut vreodată! Are gust de budincă de orez, delicios!”, a mai spus canadianul, pe platforma Tik Tok.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *