Local

Reacţie vehementă a liderului PSD Iaşi, Marius Ostaficiuc, la adresa Guvernului: „Lăsaţi combinaţiile pe milioane de euro şi ajutaţi romanii”

Publicat: 09 apr. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Reacţie vehementă a liderului PSD Iaşi Marius Ostaficiuc la adresa Guvernului Lăsaţi combinaţiile pe milioane de euro şi ajutaţi romanii

Marius Ostaficiuc, liderul PSD Iași a avut o reacție dură cu privire la modul în care Guvernul gestionează situația actuală din România.

„Ce facem in aceasta perioada cu romanii care pleaca peste granita la munca? Ii inghesuim in aeroporturi, in curse charter inchiriate special de afaceristii germani, iar ei se duc in plina pandemie la un job sezonier. Si asta pentru ca statul german nu risca sa-si ingroape economia asa cum o fac „stralucitii” nostri guvernanti. Ceea ce s-a vazut astazi pe Aeroportul International „Avram Iancu” din Cluj- Napoca arata clar stadiul in care ne aflam. Multi si-au pierdut locurile de munca, numarul celor care intra in somaj tehnic continua sa creasca, iar masurile luate de Guvern sunt tot mai blamate.

Cetatenii stau in propriile locuinte, este de inteles acest lucru, trecem printr-o perioada extrem de dificila, din care trebuie sa iesim bine cu totii. Insa asta nu inseamna ca nu trebuie sa ne pese si de cei care au grija zilei de maine si care nu isi pot permite sa ramana fara locurile de munca. Iohannis si Guvernul sau trebuie sa gaseasca masuri care sa vina in sprijinul oamenilor si nu invers. Nu trebuie sa-i determinam pe oameni ca in plina pandemie sa ia calea strainatatii pentru a strange un ban dintr-o munca sezoniera cu care sa-si intretina familia ramasa acasa.

Domnule presedinte Ioahhnis, sa lasam combinatiile pe milioane de euro cu bucataresele, sa lasam grija anticipatelor si sa nu mai privim doar cu atentie si ingrijorare ceea ce se intampla in tara. Este cazul sa treceti la masuri concrete, nu doar sa iesiti din cand in cand la televizor si sa cereti romanilor sa stea in case si sa se spele pe mâini. Este cazul sa intreprindeti masuri concrete, sa puneti Guvernul dumneavoastra la treaba.

Sunt curse charter si de la Iasi si de la Suceava si de la Timisoara spre Germania si in curand o sa vedem peste tot aceleasi imagini ca cele de astazi de la Cluj. Romanii trebuie sprijiniti prin masuri concrete. Sa nu lasam totul pe umerii autoritatilor locale si judetene, si asa greu incercate in aceasta perioada.”, a spus Marius Ostaficiuc.

Adauga un comentariu