BZI LIVE

LIVE VIDEO – Realități și provocări pentru Republica Moldova versus relația cu România, într-o emisiune exclusivă BZI LIVE alături de Ina Coșeru, deputat și membru al Partidului Acțiune și Solidaritate – FOTO

Publicat: 20 apr. 2023
_____ Vizualizări 1 Comentariu

Realități și provocări pentru Republica Moldova versus relația cu România, într-o emisiune exclusivă BZI LIVE, programată vineri, 21 aprilie 2023, ora 9.30 alături de Ina Coșeru, deputat în Parlamentul de peste Prut și membru al Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS).

Punctele abordate alături de aceasta se vor axa pe: evoluția din ultimii ani a Statului moldav, tensiuni și criză pe fondul Războiului din Ucraina, relația cu Federația Rusă, Limba română declarată oficială în Republica Moldova, colaborarea bilaterală cu România. Ina Coșeru a fost președinte la Centrul Național de Mediu, Consilier municipal PAS, între 2000 și 2010 a activat la Centrul Regional de Mediu Moldova iar între 1997 și 2000 la Ministerul Mediului si Amenajării Teritoriului. A urmat cursurile Academiei de Studii Economice din Moldova.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Comentarii
  • Auziți, dacă tot suntem la ora de pupat dos ul moldovenilor de peste Prut de către cei care ne conduc țara, povestiți va rugăm oamenilor de rând, cei sufocați de taxe și impozite, precum și de scumpirile groaznice si total nejustificate cum statul român la toți moldovenii de peste Prut care sunt în România elevi, studenți, masteranzi și doctoranzi le asigură gratuit hrana, cazarea, învățământul si la toți, indiferent dacă sunt corigenți sau repetenți le dă burse. Spuneți-le românilor cum statul român, de pe vremea lui Băsescu, plătește în Republica Moldova (Atenție, în Republica Moldova, Nu în România!) alocațiile la toți copii de acolo, inclusiv până la vre-o 25-30 de ani, când termina studiile! Iar la urmă, mai povestiti-le dragi jurnaliști românilor despre cele 2 ajutoare anuale care sunt în jur de o suta cincizeci de milioane de euro acordate drept sprijin Republicii Moldova! Să nu mai vorbim despre Ucraina și nici despre cheltuielile lui Iohanis pe care le face cu plimbările lui ! Aceasta este realitatea!

Adauga un comentariu