Coronavirus

Recomandarea companiei Tarom: „Toate persoanele care au intrat în contact cu pilotul depistat cu coronavirus să intre în autoizolare la domiciliu”

Publicat: 18 mart. 2020

Compania Tarom recomandă tuturor persoanelor care au intrat în contact cu pilotul depistat cu coronavirus să intre în autoizolare la domiciliu. Grupul de Comunicare Stratică transmite că pilotul Tarom testat pozitiv cu coronavirus a intrat în contact cu alţi nouă piloţi, cu 22 de colegi şi 19 membri de familie.

”Având în vedere situația creată la nivelul Tarom prin depistarea pozitivă cu coronavirus a unui pilot din flota ATR, compania a recomandat tuturor persoanelor care au intrat în contact cu pilotul să intre în autoizolare la domiciliu.

La prima anchetă internă persoana a avut contact cu 9 piloți. O parte dintre aceștia au mai avut contact cu 22 de colegii și cu 19 membri de familie. Trebuie menționat că activitatea celorlalte departamente din cadrul Tarom se desfășoară normal. Piloții Airbus și Boeing împreună cu personalul navigant își desfășoară activitatea normal, cu respectarea măsurilor de combatere și de prevenire a răspândirii a noului coronavirus.

De asemenea, flota ATR își desfășoară activitatea normal, cu excepția contacților direcți ai pilotului. Activitatea Aeroportului Otopeni și a celor care se ocupă de dirijarea traficului aerian nu este afectată de această situație.”, au transmis reprezentanții companiei Tarom.

Adauga un comentariu