Local

Record de infracțiuni rutiere! A fost condamnat de la mai multe ori, dar a reușit să scape de pușcărie! Prins în ofsaid de polițiști de 5 ori! (Exclusiv)

Publicat: 04 sept. 2020
Magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat cu suspendare pe un individ prins de 5 ori în neregulă de polițiști
Un individ a scăpat din nou de pușcărie, după ce a fost prins a cincea oară încălcând legislația rutieră

Record de infracțiuni rutiere: un individ a fost condamnat de la mai multe ori, dar a reușit să scape de pușcărie! Prins în ofsaid de Rutieră de 5 ori! Magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat din nou pe Dănuț Sandu, dar tot cu suspendare

Record de infracțiuni rutiere! A fost condamnat de mai multe ori, dar a reușit să scape de pușcărie! Prins în ofsaid de polițiști de 5 ori! Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat pe Dănuț Sandu (35 de ani) la pedeapsa rezultantă de 1 an și 10 luni de închisoare, pentru conducerea unui vehicul fără permis și participație improprie la fals intelectual.

„Instanța dispune ca inculpatul Dănuț Sandu să presteze o muncă neremunerată în folosul comunității, pe o perioadă de 100 de zile, fie în cadrul unei instituții de interes public administrate de Consiliul Local al comunei Dumbrăveni, județul Suceava, fie în cadrul unei instituții de interes public administrate de Consiliul Local Suceava”, au afirmat judecătorii ieșeni.

Sentința nu este definitivă, aceasta putând fi contestată.

Dănuț Sandu a fost condamnat de mai multe ori, dar a reușit să scape de pușcărie!

La aplicarea pedepsei, judecătorii ieșeni au luat în calcul și alte 4 sentințe. Astfel, individul a fost pedepsit de judecătorii botoșăneni și de cei suceveni de alte 4 dăți, tot pentru infracțiuni la regimul circulației rutiere. În principal, individul a fost condamnat cu suspendare pentru conducere fără permis.
Conform magistraților, Dănuț Sandu a fost prins pe 4 aprilie 2016, 14 și 27 iulie 2016, precum și 24 septembrie 2016 în timp ce șofa fără a avea permis. În urmă cu câteva luni, bărbatul de 35 de ani a fost trimis în judecată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, pentru conducerea unui vehicul fără permis și participație improprie la fals intelectual.

Record de infracțiuni rutiere: prins în ofsaid de polițiști de cinci ori!

Anchetatorii au afirmat că, pe 16 iunie 2016, Dănuț Sandu a fost prins din nou, pe raza județului Iași, în timp ce șofa fără a avea acest drept. Astfel, individul a fost tras pe dreapta de un echipaj de Poliție. La controlul efectuat de oamenii legii, individul ar fi prezentat un document fals. La verificarea efectuată în baza de date, polițiștii au constatat că, de fapt, bărbatul în vârstă de 35 de ani are suspendat dreptul de a conduce. În urma cercetărilor efectuate și a audierii, procurorii ieșeni au dispus din nou trimiterea în judecată a lui Dănuț Sandu, sub acuzațiile amintite. În total, până acum, acesta a fost condamnat în 5 cauze diferite, toate pedepsele fiind aplicate pentru încălcarea legislației rutiere.

Într-un alt dosar, magistrații din cadrul Judecătoriei Suceava dispuseseră condamnarea sa, tot cu suspendare, pentru conducere fără permis.

„Pe 27 iulie 2016, în jurul orei 22:28, inculpatul a condus autoturismul marca Mercedes-Benz pe Calea Unirii, de pe raza municipiului Suceava, județul Suceava, în condițiile în care avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat. Pe 24 septembrie 2016, în jurul orei 22:10, acesta a condus autoturismul marca Mercedes-Benz pe DC51, în condițiile în care avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat”, au afirmat atunci procurorii suceveni.

Chiar dacă a fost condamnat de mai multe ori, individul a reușit să scape de pușcărie, pedepsele fiind aplicate cu suspendare.

Adauga un comentariu