Eveniment-Social

Record de spectatori pe Stadionul „Emil Alexandrescu”! Două penaltiuri și o greșeală au decis meciul dintre Politehnica Iași și FCSB: „Știam că va fi o partidă dificilă când am văzut arbitrul desemnat” – FOTO

Publicat: 21 dec. 2023
_____ Vizualizări 5 Comentarii
Record de spectatori pe Stadionul Emil Alexandrescu Două penaltiuri și o greșeală au decis meciul dintre Politehnica Iași și FCSB Știam că va fi o partidă dificilă când am văzut arbitrul desemnat - FOTO
Echipa din Iași încheie anul pe locul 14 cu 23 de puncte acumulate

Stadionul „Emil Alexandrescu” din Iași a fost neîncăpător pentru cei 10.000 de spectatori de la meciul dintre Politehnica Iași și FCSB. Majoritatea fanilor au plecat dezamăgiți spre casă, deoarece gazdele au pierdut

La meciul dintre Poli Iași și FCSB, stadionul a fost plin, lumea stătea chiar și pe scările de la accesul spre tribune. Totuși, o mare parte din fani au venit să îi vadă pe cei de la FCSB în acțiune, spre nemulțumirea suporterilor ieșeni. Scorul a fost decis după două penaltiuri și de o greșeală impardonabilă a brazilianului Jatoba.

Peste 10.000 de spectatori pe Stadionul „Emil Alexandrescu”

Numărul total al suporterilor de pe stadion a fost de 10.121 de oameni. Vânzarea biletelor a adus și sume importante pentru club, care a încasat mai bine de 60.000 de euro după meci. Revenind la cele întâmplate pe teren, fanii au avut ce vedea. Meciul a început destul de tare, cu atacuri de ambele părți, însă Alexandru Băluță a înscris după ce Jatoba a făcut o greșeală fatală. Imediat după deschiderea scorului, Robert Ion, fost jucător la FCSB, a egalat după o pasă senzațională de la Alin Roman. Repriza s-a încheiat cu bucureștenii la conducere, după ce a înscris Florinel Coman din penalti, după un fault de neînțeles al lui Samayoa. Repriza a doua a fost aproape lipsită de fotbal. Totuși, Florinel Coman a înscris din nou din penalti, după ce Băluță a fost faultat în careu. Scorul final a arătat 3-1 în dreptul formației din București, iar Poli rămâne în coada clasamentului. Nghezana a fost transportat cu ambulanța la spital după ce s-a lovit la cap într-un duel cu Sergiu Buș.

„O înfrângere pe undeva de așteptat, ținând cont de problemele pe care le-am avut în pregătirea acestui joc. Ca de fiecare dată, greșelile fac diferența. Au fost și două lovituri de la 11 metri, într-un campionat serios, astfel de intervenții nu s-a dat nimic. Clar că echipa poate viitoare campioană este favorizată, dar asta e. Nu pot să dai cartonaș galben unui tânăr jucător pentru simulare. Știam că va fi o partidă dificilă pentru noi când am văzut arbitrul desemnat. Este foarte bine că am făcut 23 de puncte, multe pentru ce s-a întâmplat. Dacă nu suntem noi buni, vor veni alții care vor face mai mult, în condițiile în care am fost sprijiniți, cred că punctele sunt în regulă. Nu înseamnă că sunt mulțumit, dar atât am meritat probabil”, a transmis Leo Grozavu, antrenorul Politehnicii Iași.

Echipa ieșeană, lipsită de profunzime

Pe foaia de joc, înainte de meci, la rezervele Politehnicii erau foarte mulți jucători sub 21 de ani. Phelipe nu a jucat, deoarece este transferat la FCSB, iar Harrison este accidentat. Itu, Vojtus, Belu, Ciobanu și Jankov nu au fost folosiți deloc de Leo Grozavu, nici măcar trecuți pe foaia de joc. În schimb, într-un astfel de meci și-a făcut debutul un puști de 15 ani, Vlad Ilie, cel mai tânăr jucător care a debutat vreodată pentru Poli Iași și al patrulea din istoria Superligii. Totuși, lipsa unui atacant s-a văzut mai mult decât niciodată, iar transferurile din perioada de iarnă sunt absolut necesare.

„E greu fără să ai la dispoziție un buget considerabil, fără a avea condițiile necesare. Sunt convins că se pot face mai multe, dar nu putem să cerem până nu vedem ceva. Multe trebuie să se schimbe în această iarnă. Toți trebuie să ne schimbăm ca mentalitate. Ciobanu nu s-a antrenat, dacă nu te antrenezi, nu ai cum să joci. Nu am discutat cu el să văd ce vrea. Eu vreau să folosesc jucătorii care se antrenează, ce își doresc, nu care doar să facă prezență. Sunt absolut convins și mi-aș dori cei care au urechi de auzi să audă. Este un copil despre care se va auzi în fotbalul românesc, mi se pare un băiat de caracter, cu calitate. Cred că va fi un nou produs de export al Iașului după mult timp”, a mai precizat Leo Grozavu.

Peste 10.000 de spectatori au venit pe Stadionul „Emil Alexandrescu” ca să vadă echipa Iașului în acțiune cu FCSB. Deși rezultatul a fost dezamăgitor pentru Poli, mulți s-au bucurat că i-au văzut pe fotbaliștii din București.

Comentarii
  • Mult iures facut inainte pentru a aduna spectatori si a face banuti de sarbatori. Era previzibila infrangerea insa trambitasii in pas cu antrenorul aruncau flacari imaginare.Un lucru este clar, se cheltuie banii publici aiurea pentru niste fantome de fotbalisti cu salarii imense, Apropo Chirica, stii cat castiga pe luna un angajat la stat? Cam asa trebuie platiti si amatorii.

  • Dacă nu știți va spun eu, nr de locuri este de 13000, deci …da record fata de alte meciuri, dar expresia NEÎNCĂPATOR nu cred ca este cea mai buna exprimare :-)))))))

Adauga un comentariu