Eveniment-Social

Rectorul USAMV Iaşi a relatat despre derularea procesului de învăţare – predare – evaluare online din aceste săptămâni grele, dar şi cum vor fi susţinute examenele de la finalul anului universitar, în Studioul BZI LIVE – VIDEO

Publicat: 13 mai 2020

Miercuri, 13 mai 2020, la ora 11.00, în Platoul BZI LIVE a fost programată o ediție specială și de impact pentru mii de studenți, profesori și angajați din mediul academic românesc. Cu cele mai proaspete, utile și de impact informații și detalii, în plină pandemie de COVID-19, intervine prof. univ. dr. ing. Gerard Jitareanu, rectorul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) Ion Ionescu de la Brad Iași.

Acesta a dialogat despre aspecte ce țin de derularea procesului de învățare – predare – evaluare, on-line din aceste săptămâni grele, cum a avut loc activitatea în instituție, ce proiecte sunt în derulare sau urmează a fi implementate la Universitatea de Agronomie.

De asemenea, despre cum vor fi susținute examele de la finalul anului universitar, de licenţă sau disertație, cum se va face Admiterea 2020 au fost alte emente abordate cu universitarul ieşean. Pe de altă parte, despre cum vede acesta evoluția învățământului pe termen mediu și lung, în acest context, realităţi și provocări pentru Universitatea pe care o reprezintă, ce activități și acțiuni are în pregătire s-a mai abordat cu acesta în Platoul BZI LIVE.

Adauga un comentariu