Calatorii

Reduceri de până la 50% la zborurile Wizz Air. Cum se pot efectua rezervările

Publicat: 24 sept. 2020
Reduceri de până la 50% la zborurile Wizz Air
Reduceri de până la 50% la zborurile Wizz Air. Oferta este valabila doar astazi 24 septembrie

Reduceri de până la 50% la zborurile Wizz Air, anunţate de compania aeriană. Oferta este valabilă pentru toţi clienţii, dar numai până la miezul nopţii de astăzi, 24 septembrie 2020. Rezervările se pot efectua pe wizzair.com sau prin aplicaţia de mobil WIZZ.

Wizz Air, una dintre cele mai mari companii aeriene din Europa, a anunţat reduceri de până la 50% pentru zboruri selectate. Promoţia este valabilă pentru toţi clienţii (până la ora 23:59), călătoriile putând avea loc la orice dată. Rezervările se pot efectua pe wizzair.com sau prin aplicaţia de mobil WIZZ. Totodată, clienţii pot opta pentru opţiunea WIZZ Flex pentru doar 1 euro.

Reduceri de până la 50% la zborurile Wizz Air

Veşti bune pentru cei acre au în plan o călătorie cu compania aeriană low-cost Wizz Air. Astfel, operatorul aerian a anunţat joi printr-un comunicat de presă reduceri de până la 50% pentru zboruri selectate. Cei interesaţi au la dispoziţie doar ziua de astăzi, 24 septembrie, pentru a face o eventuală rezervare. Cum am arătat şi în rândurile de mai sus, rezervările se pot face direct pe siteul oficial al companiei aeriene sau prin aplicaţia de mobil WIZZ. Compania le recomandă pasagerilor să adauge WIZZ Flex la rezervare, ca măsură suplimentară de protecţie. Astfel, pasagerii îşi pot anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără nicio taxă şi pot recupera 100% din tariful achitat iniţial imediat, sub formă de credit, şi pot schimba datele sau chiar rutele de oricâte ori doresc.

Wizz Air lansează o nouă rută, Cluj Napoca – Liverpool din 23 octombrie. Preţurile pornesc de la 89 de lei

Wizz Air a lansat o nouă ruta de la Cluj-Napoca la Liverpool John Lennon începând cu 23 octombrie 2020. Biletele sunt deja în vânzare pe wizzair.com şi prin aplicaţia pentru mobil a companiei aeriene cu tarife care pornesc de la 89 de lei.. Totodată, zborurile de la nouă baza din Bacău către Londra Luton, anunţate în luna iunie, vor începe mai devreme, la 1 octombrie, cu cinci zboruri săptămânale şi vor creşte până la zboruri zilnice după deschiderea bazei pe 29 octombrie. Aceasta este una dintre cele 12 rute de la nouă bază WIZZ de la Bacău, care va fi deschisă oficial pe 29 octombrie.

Măsuri de protecţie în avioane

Compania aeriană a anunţat recent o serie de măsuri de igienă crescute, pentru a asigura sănătatea şi siguranţă clienţilor şi ale echipajului. Ca parte a acestor noi protocoale, pe tot parcursul zborului, atât echipajul de cabină, cât şi pasagerii sunt obligaţi să poarte măşti, echipajul de cabina având şi mănuşi. Pasagerii fără măşti nu se pot îmbarca dar le pot achiziţiona prin intermediul pachetului igienic (1 recipient cu gel dezinfectant, 2 perechi de mănuşi, 2 măşti, 6 şerveţele dezinfectante).

Aeronavele Wizz Air sunt supuse periodic unui proces de nebulizare performant cu o soluţie antivirală şi, ca urmare a programului de curăţare zilnic strict al WIZZ, toate aeronavele sunt dezinfectate peste noapte cu aceeaşi soluţie antivirală. Revistele de la bord au fost scoase din aeronavă, iar pentru toate achiziţiile de la bord se recomandă plata contactless. Pasagerii sunt rugaţi să urmeze măsurile de distanţare fizică introduse de autorităţile locale de sănătate şi sunt încurajaţi să efectueze toate achiziţiile premergătoare zborului online (de exemplu: bagaje de cală, WIZZ Priority etc.) pentru a minimiza orice posibil contact fizic la aeroport.

Wizz Air, una dintre cele mai mari companii aeriene low-cost din Europa, operează o flotă de 124 de aeronave Airbus A320 şi A321. Compania a fost numită recent una dintre cele mai sigure zece companii aeriene din lume de către airlineratings.com, iar în 2020 – „Compania aeriană a anului” de către Air Transport Awards.

Comentarii
Adauga un comentariu