Prima pagină » Turism » Calatorii » Reduceri mari la zborurile Wizz Air către cele mai populare destinaţii din Europa
Reduceri mari la zborurile Wizz Air către cele mai populare destinaţii din Europa

Reduceri mari la zborurile Wizz Air către cele mai populare destinaţii din Europa

31 iul. 2020, 14:03,
BZI.ro, în Turism

Reduceri mari la zborurile Wizz Air. Compania aeriană low-cost Wizz Air a anunţat că oferă pentru astăzi un discount de 20% pentru zborurile spre şi dinspre Portugalia, Grecia, Malta, Cipru, Spania şi Italia. Promoţia e valabilă pentru toţi clienţii (până la ora 23:59 CEST), călătoriile putând avea loc la orice dată. Rezervările se pot efectua pe wizzair.com sau prin aplicaţia de mobil WIZZ.

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, a anunţat că oferă vineri reduceri mari, respectiv 20%, către cele mai populare destinaţii din Europa. Este vorba despre destinaţii de vacanţă foarte căutate de către turiştii romani, printre acestea numărându-se Portugalia, Grecia, Malta, Cipru, Spania şi Italia.

Reduceri mari la zborurile Wizz Air

Promoţia anunţată de operatorul low-cost este valabilă pentru toţi clienţii (până la ora 23:59 CEST). Cei interesaţi trebuie să ştie că rezervările se fac pe wizzair.com sau prin aplicaţia de mobil WIZZ iar călătoriile pot avea loc la orice dată dorită de cumpărător.

Reducerea de 20% se aplică tarifului, dar nu include taxa de administrare. Reducerea de 20% este valabilă pe 31 iulie 2020, de la 00:00 până la ora 23:59, CEST (perioada promoţională). Promoţia de 20% se aplică doar zborurilor spre şi dinspre Portugalia, Grecia, Malta, Cipru, Spania şi Italia disponibile pe wizzair.com şi prin aplicaţia WIZZ pentru mobil. Promoţia nu se aplică rezervărilor de grup.

De asemenea Wizz Air le recomandă pasagerilor să adauge WIZZ Flex la rezervare, ca măsură suplimentară de protecţie. Astfel, pasagerii îşi pot anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără nicio taxă şi pot recupera 100% din tariful achitat iniţial imediat, sub formă de credit, şi pot schimba datele sau chiar rutele de oricâte ori doresc.

Măsuri de protecţie Wizz Air

Compania aeriană a anunţat recent o serie de măsuri de igienă crescute, pentru a asigura sănătatea şi siguranţă clienţilor şi ale echipajului. Ca parte a acestor noi protocoale, pe tot parcursul zborului, atât echipajul de cabină, cât şi pasagerii sunt obligaţi să poarte măşti, echipajul de cabina având şi mănuşi. Pasagerii fără măşti nu se pot îmbarca dar le pot achiziţiona prin intermediul pachetului igienic (1 recipient cu gel dezinfectant, 2 perechi de mănuşi, 2 măşti, 6 şerveţele dezinfectante).

Aeronavele Wizz Air sunt supuse periodic unui proces de nebulizare performant cu o soluţie antivirală şi, ca urmare a programului de curăţare zilnic strict al WIZZ, toate aeronavele sunt dezinfectate peste noapte cu aceeaşi soluţie antivirală. Revistele de la bord au fost scoase din aeronavă, iar pentru toate achiziţiile de la bord se recomandă plata contactless. Pasagerii sunt rugaţi să urmeze măsurile de distanţare fizică introduse de autorităţile locale de sănătate şi sunt încurajaţi să efectueze toate achiziţiile premergătoare zborului online (de exemplu: bagaje de cală, WIZZ Priority etc.) pentru a minimiza orice posibil contact fizic la aeroport.

Reduceri mari la zborurile Wizz Air. Compania aeriană anunţa o nouă ruta în 8 iulie

La începutul lunii în curs, mai exact pe 8 iulie, compania aeriană low-cost Wizz Air anunţa o nouă rută aeriană pe relaţia Bucureşti – Palma de Mallorca, începând din data de 9 august. Zborurile ar urma să aibă loc de două ori pe săptămână. Totodată, cei care doresc să călătorească spre această destinaţie, pot deja să rezerve bilete cu preţuri de la 139 de lei fie pe site-ul propriu al operatorului, fie prin aplicaţia pentru mobil dedicată.

Wizz Air, una dintre cele mai mari companii aeriene low-cost din Europa, operează o flotă de 124 de aeronave Airbus A320 şi A321. Compania a fost numită recent una dintre cele mai sigure zece companii aeriene din lume de către airlineratings.com, iar în 2020 – „Compania aeriană a anului” de către Air Transport Awards.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *