International

Regele Charles al III-lea, acord de divorț pentru Harry și Meghan

Publicat: 20 ian. 2023
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Regele Charles al III-lea acord de divorț pentru Harry și Meghan
Regele Charles al III-lea, acord de divorț pentru Harry și Meghan

O sursă din interiorul Casei Regale a declarat că Regele Charles este dispus să îi dea lui Meghan Markle un acord de divorț în valoare de 50 de milioane de dolari pentru a se separa de fiul lui și pentru a îl face să se întoarcă în Familia Regală.

Tot această sursă a spus că Meghan Markle l-a influențat negativ pe Harry și că ea este motivul pentru care prințul a plecat din Marea Britanie. Charles este „dispus să facă orice” pentru a-l salva pe Ducele de Sussex din „a-și distruge viața”.

Regele Charles este „dispus să-l ierte” pe Harry

Potrivit Sky News, aceeași persoană din interiorul Casei Regale a mai declarat că Charles este „dispus să-l ierte” pe Harry pentru „daunele îngrozitoare pe care le-a provocat familiei regale în ultimii trei ani”.

Charles consideră că fiul său este așa de „încântat de Meghan încât nu vede că se îndreaptă spre dezastru și trebuie să iasă acum”. El mai crede și că Meghan va renunța la soțul ei pentru o sumă de bani pentru că „este lacomă”.

Ce o așteaptă pe Meghan Markle

Acordul lui Charles va include întreținerea copiilor pentru cei doi copii ai lui Harry și Meghan, Archie și Lilibet, în timp ce fostei actrițe i se va permite să-și păstreze titlul de ducesă. O altă sursă a declarat că Charles încearcă să îl oprească pe Harry din a scoate la iveală secrete despre Familia Regală.

„Tata nu ne-a susținut financiar pe Willy și pe mine, și pe familiile noastre. Asta a fost toată afacerea”, a scris Harry în cartea sa.

Mai mult, regele ar vrea ca divorțul să aibă loc în Marea Britanie. În acest caz, custodia copiilor ar fi în sarcina lui exclusivă, ca „proprietate” a Monarhiei. Nu este pentru prima dată când unele persoane spun că Harry și Meghan sunt la un pas de despărțire.

O altă sursă a declarat că cei doi s-au certat des în ultima perioadă și că a polițiștii au fost nevoiți să intervină pentru a pune capăt scandalului dintre ei, potrivit Skynews.

Comentarii
  • Atata agitatie si barfa pentru nimic. Harry si Meghan se iubesc cu adevarat, iar regele nu are sanse sa ii desparta. Nici prostiile legate de interventiile politistilor in „scandalurile” dintre cei 2 soti nu sunt adevarate. Pe seama celor 2 se fac atatia bani, asa ca toti trantorii astia de rechini din mass media ar face bine sa ii mai lase in pace. Daca se vor desparti cu adevarat, pe cine vor mai haitui, insulta si exploata la sange?

Adauga un comentariu