Remedii naturiste

Cum să tratezi o tuse persistentă în mod natural

Publicat: 20 oct. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum să tratezi o tuse persistentă în mod natural
Remedii naturiste pentru tusea persistentă

Remedii naturiste pentru tusea persistentă. Farmacologia de astăzi oferă o gamă largă de siropuri, pastile și alte soluții medicamentoase pentru a vindeca o tuse persistentă. Este interesant de știut, de asemenea, ca puteți găsi, si acasă, și în natură, ingrediente pentru a vă pregăti rețete eficiente pentru tratarea tusei.

Pentru a lichefia mucusul care înfundă sistemul respirator, sunt eficiente unele infuzii din plante. Ceaiul preparat din muguri de brad, de exemplu, este recomandat pentru vindecarea unei tuse iritante; acțiunea expectorantă face sa se elibereze bronhiile și plămânii de secrețiile acumulate. Infuziile făcute din eucalipt, cimbru sau mușețel, cu o lingură de miere, aduc, de asemenea, un confort bun.

Puteți mânca până la 3 căni pe zi. În plus, sunt ideale pentru somn, pentru a dormi mai bine.

Remedii naturiste pentru tusea persistentă

Sputa este „scuiparea” secrețiilor bronșice după tuse. Este un simptom comun al diferitelor boli respiratorii.

Sputa este un semn al inflamației mucoasei căilor respiratorii. Cand e mai groasa, atunci obstrucționează bronhiile și trebuie evacuata.

Sputa poate fi purulentă sau nu, conține sânge sau nu. Infecțiile respiratorii sau prezența inflamației cresc cantitatea de secreții bronșice. Aceasta poate provoca o tuse „productivă”, care este însoțită de secreții.

Majoritatea bolilor inflamatorii ale tractului respirator, cum ar fi bronșita sau astmul, sunt însoțite de spută.

Culoarea și compoziția sputei pot oferi indicii cu privire la patologia responsabilă.

Cu toate acestea, o decolorare gălbuie sau verzuie este la fel de mult un semn al unei inflamații semnificative, ca prezența bacteriilor, și nu este neapărat un motiv suficient pentru a fi prescrise antibiotice.

Adauga un comentariu