WoW!

Remediu naturist cu hrean, lămâie și ghimbir – Leac pentru boli

Publicat: 25 ian. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Remediu naturist cu hrean lămâie și ghimbir - Leac pentru boli
Acest remediu naturist stimuleaza funcționarea creierului, dar și dezvoltarea florei bacteriene

Toţi doctorii spun că e bine să mergem pe jos măcar un sfert de oră zilnic. Împreună cu o dietă cât mai sănătoasă, ne putem îmbunătăţi starea generală. Ce zici însă dacă ai adăuga în alimentaţie şi un remediu naturist cu hrean, lămâie şi ghimbir?

Este foarte eficient şi are avantaje pentru memorie, vedere, auz şi chiar şi pentru stimularea creierului. Ingredientul principal este hreanul proaspăt. Acesta, printre altele, dezvoltă flora bacteriană din stomac, reduce starea de oboseală, stimulează metabolismul şi e o excelentă sursă de fosfor şi fier.

Ingrediente:

  • 120 gr hrean
  • 4 lamai medii
  • 3-4 linguri de miere
  • 1 bucăţică rădăcină de ghimbir
  • 2 linguriţe de scorţişoară

Mod de preparare:

Mai întâi dă prin blender ghimbirul curăţat şi hreanul. Apoi stoarce lămâile şi adaugă şi zeama de la fructe. Omogenizează în jur de 3 minute.
Încorporează mierea de albine şi lingurițele de scorțișoară şi amestecă iarăşi 2-3 minute. La final vei obţine o compoziţie cu consistență de sirop.
Pune acest remediu naturist cu hrean, lămâie şi ghimbir într-un recipient de sticlă. Ţine-l în frigider.

Mod de utilizare:

E bine să iei câte o lingură din sirop de două ori pe zi, înainte de masă. După 3 săptămâni fă o pauză de câteva zile, după care reia procedura. Atenție însă, dacă știi că ai probleme cu stomacul.

De ce să e bine să mănânci hrean

Probabil îţi aminteşti cum bunica pregătea sarmale în foi de hrean. Ştii însă că se poate consuma şi rădăcina acestei plante? Iată ce beneficii are pentru sănătatea ta:
– e un remediu probabil împotriva migrenelor, datorită faptului că poate îngusta vasele de sânge;
– are proprietăţi antibacteriene. Luptă chiar şi împotriva E.coli, Salmonella ori H.pylori;
– are efecte împotriva cancerului;
– menţine o stare bună a sistemului respirator. Calmează simptomele răcelii s poate ameliora chiar şi problemele respiratorii.

Adauga un comentariu