WoW!

Remediul stravechi care trateaza insomnia si migrena, te scapa de kilogramele nedorite si echilibreaza organismul

Publicat: 11 nov. 2019

Remediu stravechi si foarte bun! Asemeni oamenilor care se tem de injectia de la doctor, sunt multi care se tem de acupunctura, intrucat implica si mai multe ace.

Teama este insa nejustificata, iar procedurile nu sunt asa de traumatizante pe cat par. Acupunctura este o practica chinezeasca, veche de mii de ani. Exista dovezi ca ar fi fost practicata si in Europa, acum cateva sute de ani, dar abia in a doua jumatate a secolului al XX-lea a fost cunoscuta cu adevarat in toata lumea.

Teoria chineza spune ca punctele de acupunctura sunt situate pe meridianele prin care trece ”chi” sau energia vitala. Acupunctura nu are o explicatie medicala, dar beneficiile ei sunt incontestabile. In primul rand, aveti nevoie de un terapeut certificat. Un tratament corect dureaza minimum 12 sedinte, iar fiecare sedinta are circa 30 de minute.

Acupunctura are efecte minunate, atata timp cat acoperiti cele doua cerinte obligatorii: terapeut certificat si ace sterile.

Ce efect are acupunctura asupra starii de sanatate?

Dupa 20 de sedinte de electroacupunctura, se inlatura migrena. Acupunctura stimuleaza productia de neurotransmitatori asociati cu relaxarea si somnul. Daca suferiti de insomnie, acest tratament va va ajuta garantat.

Dupa 12 sedinte, scapati de alergiile sezoniere si nu va mai fi nevoie sa luati medicamente antihistaminice. Dupa 10 sedinte, scapati de reflux gastric si probleme de digestie.

Sedintele regulate de acupunctura vor reduce stresul si vor scadea presiunea arteriala. Dupa 5 saptamani cu cate 2 sedinte pe saptamana, se vor elimina problemele spatelui.

Acupuncura imbunatateste sistemul imunitar, intareste celulele care vor distruge infectiile. Practicand acupunctura regulat, simptomele menopauzei vor fi reduse considerabil. Veti scapa de bufeuri si dureri timp de trei luni, de la terminarea tratamentului.

Mai mult, o singura sedinta de acupunctura pe saptamana va va scapa de depresie, in doar trei luni, iar dupa doar 2 saptamani de tratament, veti observa o scadere semnificativa in greutate.

Asadar, dincolo de acele ace care pot speria la inceput, se afla seninatatea, linistea si sanatatea.loading...

Adauga un comentariu