Local

Reparații și restricții de circulație pe strada Logofăt Tăutu

Publicat: 02 iul. 2020

Reparații și restricții de circulație pe strada Logofăt Tăutu. Începând de vineri, 3 iulie, până marți, 7 iulie, între orele 8.00 și 18.00, echipele Citadin SA vor face reparații, dacă vremea o va permite, pe strada Logofăt Tăutu.

Reparații și restricții de circulație pe strada Logofăt Tăutu

Începând de vineri, 3 iulie, până marți, 7 iulie, între orele 8.00 și 18.00, echipele Citadin SA vor face reparații, dacă vremea o va permite, pe strada Logofăt Tăutu. În perioada menționată traficul rutier pe această stradă va fi oprit, iar autovehiculele vor putea circula pe rutele marcate în schița atașată.

În timpul lucrărilor pe artera respectivă va fi asigurat accesul mașinilor de intervenție ale Ambulanței, Poliției, Jandarmeriei și Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

Reparații și restricții de circulație pe strada Nicolae Gane

Reparații și restricții de circulație pe strada Nicolae Gane. Începând de vineri, 26 iunie, până marți, 30 iunie, între orele 8.00 și 18.00, echipele Citadin SA s-au făcut reparații pe strada Nicolae Gane.

În perioada menționată traficul rutier pe această stradă a fost oprit, iar autovehiculele au putut circula pe rutele marcate în schița atașată.

În timpul lucrărilor pe artera respectivă a fost asigurat accesul mașinilor de intervenție ale Ambulanței, Poliției, Jandarmeriei și Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

Reparații și restricții de circulație pe strada Pantelimon Halipa

Reparații și restricții de circulație pe strada Pantelimon Halipa. Începând de miercuri, 24 iunie, de la ora 20.00, până joi, 25 iunie, la ora 6.00, echipele Citadin SA au făcut reparații, pe strada Pantelimon Halipa, între intersecția cu strada Hatman Șendrea și intersecția cu strada Bradului.

În perioada menționată traficul rutier pe această stradă a fost oprit, iar autovehiculele au putut circula pe rutele marcate în schița atașată.

În timpul lucrărilor pe artera respectivă a fost asigurat accesul mașinilor de intervenție ale Ambulanței, Poliției, Jandarmeriei și Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

Reparații și restricții de circulație pe strada Cerna. Începând de miercuri, 17 iunie, până vineri, 19 iunie, între orele 8.00 și 18.00, echipele Citadin SA au făcut reparații pe strada Cerna, între intersecția cu strada Pantelimon Halipa și intersecția cu aleea Mircea cel Bătrân.

Reparații și restricții de circulație pe strada Cerna

Reparații și restricții de circulație pe strada Cerna. În intervalul miercuri, 17 iunie, până vineri, 19 iunie, între orele 8.00 și 18.00, echipele Citadin SA au executat reparați pe strada Cerna, între intersecția cu strada Pantelimon Halipa și intersecția cu aleea Mircea cel Bătrân.

În perioada menționată traficul rutier pe această stradă a fost oprit, iar autovehiculele au putut circula pe rutele ocolitoare.

În timpul lucrărilor pe artera respectivă a fost asigurat accesul mașinilor de intervenție ale Ambulanței, Poliției, Jandarmeriei și Inspectoratului pentru Situații de Urgență, transmite Primăria Municipiului Iași.

Reparații pe strada Pantelimon Halipa

În perioada 9-14 mai 2020, între orele 7.00 – 18.00, echipele Citadin SA au executat o serie de reparații pe strada Pantelimon Halipa și strada Cerna. Traficul a fost oprit și accesul mașinilor de intervenție ale Ambulanței, Poliției, Jandarmeriei și Inspectoratului pentru Situații de Urgență a fost facilitat pe arterele precizate.

„În cursul zilei de sâmbătă, 9 mai 2020, și de luni, 11 mai 2020, până joi, 14 mai 2020, între orele 7.00 și 18.00, echipele Citadin SA au făcut reparații pe strada Pantelimon Halipa și, respectiv, și pe strada Cerna (tronsoanele marcate în schițele atașate). În perioadele menționate traficul rutier pe aceste tronsoane a fost oprit, iar autovehiculele au putut circula pe rutele marcate în schițe.

În timpul lucrărilor pe arterele respective a fost asigurat accesul mașinilor de intervenție ale Ambulanței, Poliției, Jandarmeriei și Inspectoratului pentru Situații de Urgență. Vă mulțumim pentru înțelegere!”, a transmis în urmă cu câteva zile Primăria Municipiului Iași.

Adauga un comentariu