Local

Reprezentanții AUR au depus oficial candidaturile pentru Consiliul Județean Iași și Primăria Municipiului Iași

Publicat: 30 apr. 2024
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Reprezentanții AUR au depus oficial candidaturile pentru Consiliul Județean Iași și Primăria Municipiului Iași

Alianța pentru Unirea Românilor a depus astăzi, 30 aprilie, lista candidaților pentru Primăria Iași și Consiliul Județean Iași.

„Am depus astăzi oficial candidaturile AUR Iași pentru Consiliul Județean Iași și Primăria Municipiului Iași. Propunem echipe puternice, oameni competenți care și-au demonstrat capacitatea lor profesională și morală, și suntem pregătiți să guvernăm local în intereseul ieșenilor. Astăzi, AUR este singura alternativă viabilă la corupția și baronii PNL și PSD pe care vi le propune actuala guvernare. Avem proiecte de dezvoltare și soluții clare pentru Municipiul Iași și pentru întreg județul. Vom face împreună cu ieșenii ceea ce PNL și PSD nu au reușit să realizeze în cei peste 30 de ani de când conduc Iașul. Facem administrație cu și pentru ieșeni.

AUR participă la aceste alegeri ca să se bată pentru popor, oferind românilor din sate și orașe o alternativă la actualul sistem toxic de partide politice. Ne dorim să dezvoltăm orașele și satele țării , să construim policlinici, spitale, școli și infrastructură, să înființăm fabrici și să susținem întreprinzătorii români în fiecare oraș și comună din România.

AUR își propune să ofere condiții mai bune și salarii corecte pentru a încuraja românii să se întoarcă acasă .
Alegând lista propusă de AUR Iași pentru Consiliul Local și Consiliul Județean vom pune capăt anilor de minciuni și de umilințe la care au fost suspuși toți ieșenii. În acest fel începe procesul de debaronizare a României și de reconstruire a Iașului. Trebuie să devenim un model pentru România.

Nu le mai oferiți puterea PSD și PNL pentru că ați văzut că nu au făcut nimic pentru ieșeni. Aveți nevoie de reprezentanții AUR care să oprească abuzurile autorităților locale și să apere cetățenii, antreprenorii și fermierii din România.

Pe 9 iunie facem dreptate pentru romani!”, este precizat în comunicat.

Citește și Alianța pentru Unirea Românilor a depus astăzi lista candidaților pentru Primăria Iași și Consiliul Județean 

Comentarii
Adauga un comentariu