Sport

Revenirea lui Constantin Budescu în Liga I, anunțată. Gigi Becali s-a resemnat: „Asta e”

Publicat: 27 mai 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Revenirea lui Constantin Budescu în Liga I anunțată. Gigi Becali s-a resemnat Asta e
Gigi Becali a primit ultimele informații privind transferul lui Constantin Budescu înapoi în Liga I

Finanțatorul FCSB, Gigi Becali, a primit ultimele informații privind transferul lui Constantin Budescu înapoi în Liga I. Valeriu Răchită, un apropiat al jucătorului de la Damac, a dezvăluit când revine, dar și echipa la care va juca în următorul sezon. Omul de afaceri a avut și o primă reacție.
FCSB se pregătește să facă primele transferuri pentru noul sezon. În iarnă, l-a ratat pe fostul mijlocaș al Astrei, Constantin Budescu, cel care a ales un contract mai bun în Arabia Saudită, la Damac, deși a fost dorit și de vicecampioana României. Totuși, Gigi Becali a primit promisiunea din partea jucătorului că va veni la FCSB, probabil după ce va strânge o sumă importantă de bani, la 32 de ani, pe finalul carierei.

Gigi Becali a aflat când revine Budescu în Liga I, dar și unde joacă în următorul sezon

După ce luni la rând a rămas cu ultimul răspuns al lui Constantin Budescu, Gigi Becali a primit o actualizare despre dorința tricolorului convocat de Mirel Rădoi pentru partidele amicale cu Georgia și Anglia.
Valeriu Răchită, cel care a susținut în mai multe rânduri că jucătorul va ajunge pe viitor la Petrolul, a vorbit cu Constantin Budescu recent și a aflat intenția lui de a rămâne pentru încă un sezon în Arabia Saudită, la Damac.
Astfel, „magicianul” din teren ar putea reveni la FCSB cel mai devreme în 2022. Dialogul dintre Gigi Becali și Valeriu Răchită a avut loc în cadrul emisiunii Look Sport LIVE.

Gigi Becali: Budescu e mereu binevenit. Nu am vorbit cu el. Are echipă acolo. E posibil să vină în vară să ne ajute, dacă vrea.
Valeriu Răchită: Nu vine, domnul Becali, am vorbit cu el. Rămâne încă un an la arabi să le ia banii și după vine. Am vorbit eu cu el.
Gigi Becali: Vezi. Mai rămâne să ia banii. Asta e. Budescu e prietenul meu.

În acest sezon, fotbalistul echipei naționale a reușit o pasă de gol în opt meciuri la
Damac.

Ce transferuri se pregătesc la FCSB în această vară

Echipa antrenată de Dinu Todoran este la finalul unui nou sezon în care a pierdut titlul în fața lui CFR Cluj, dar Gigi Becali a promis că lucrurile se vor schimba. Pentru a reușit, omul de afaceri e determinat să facă primele transferuri.
Pentru noul sezon, în care FCSB va juca și în Conference League, Gigi Becali vrea să transfere doi fundași centrali și un atacant, pe Florin Ștefan și Alexandru Crețu, dar și pe Cordea, care a impresionat la Academica Clinceni.

Adauga un comentariu