Cultural

Rinda, sora Ronei Hartner, dezvăluiri neștiute despre Rocco Sedano. „I-a făcut numai necazuri…”

Publicat: 05 mart. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Rinda sora Ronei Hartner dezvăluiri neștiute despre Rocco Sedano. I-a făcut numai necazuri
Rinda, sora Ronei Hartner, a împărtășit detalii mai puțin cunoscute despre relația regretatei actrițe cu fostul ei soț, Rocco Sedano

Rinda, sora Ronei Hartner, a împărtășit detalii mai puțin cunoscute despre relația regretatei actrițe cu fostul ei soț, Rocco Sedano. Trei luni au trecut de la decesul Ronei Hartner, o pierdere dureroasă care a marcat profund familia și prietenii. Fiica și frații artistei încă se luptă să accepte tragedia și să treacă peste durere.

Dezvăluirile Rindei oferă o perspectivă nouă asupra vieții personale a Ronei și a relației cu Rocco Sedano.

Rinda, sora Ronei Hartner, dezvăluiri neștiute despre Rocco Sedano

Pe 1 decembrie, familia și cei dragi i-au adus un ultim omagiu Ronei Hartner, conducând-o pe ultimul drum. Trupul neînsuflețit al artistei a fost adus în România, unde a avut loc o ceremonie emoționantă.

Multe persoane care au admirat-o pe Rona Hartner au participat la înmormântare, demonstrând dragostea și respectul pe care le purtau artistei. O surpriză neașteptată a fost prezența lui Rocco Sedano, fostul soț al Ronei și tatăl fiicei sale.

Participarea lui Rocco a stârnit emoții puternice și a adus un plus de complexitate ceremoniei. Atmosfera a fost încărcată de durere, dar și de amintiri frumoase legate de viața și talentul Ronei Hartner.

Chiar dacă familia nu l-a dorit la evenimentul trist, el totuși a apărut, iar sora Ronei Hartner nu a privit cu bunăvoință gestul bărbatului, mai ales că regretata cântăreață se plângea adesea din cauza tatălui fiicei sale.

„El a venit la înmormântare ca să câștige popularitate, cred. Cât a fost vie, Rocco i-a făcut numai necazuri. Rona credea că din cauza lui s-a și îmbolnăvit de cancer, și-a dat seama prea târziu că n-a iubit-o niciodată. Chiar îmi spunea: ”Nu m-au iubit, amândoi soții m-au urât, deși eu nu le-am făcut nimic, am vrut o familie”. Rona a și cântat cu ei, l-a și ajutat, pe Rocco, pe plan artistic.

Dar, degeaba, tot măgării i-a făcut.”, a declarat Rinda Hartner, pentru Playtech.ro.

Rocco Sedano nici măcar nu-i plătește pensie alimentară fiicei sale

În plus, Rinda Hartner a mai spus că Rocco Sedano nu își achită pensia alimentară pentru fiica sa. Mai mult decât atât, femeia a mai menționat că au existat momente când chiar Rona Hartner îl ajuta financiar pe fostul său partener de viață.

„Rocco nu-i plătește fiicei sale pensie alimentară. Mai mult, Rona îi mai dădea ea lui bani. Acum stă pe post de tată și o împiedică pe fată să avanseze. Ea nu poate pleca, din Franța, fără semnătura lui. Noroc că fata e bine, stă cu mama și cu fratele meu. A și zis: ”Bine că sunteți aici, în Franța, că nu știu ce s-ar fi întâmplat cu mine, fără voi!”, a mai spus Rinda Hartner despre Rocco Sedano.

Adauga un comentariu