Cultural

Rita Mureșan, dezvăluiri tulburătoare despre terapia inedită pe care a făcut-o pentru a se vindeca de depresie. ,,Nu e ușoară, nu e pentru toată lumea…”

Publicat: 15 sept. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Rita Mureșan dezvăluiri tulburătoare despre terapia inedită pe care a făcut-o pentru a se vindeca de depresie. Nu e ușoară nu e pentru toată lumea
Rita Mureșan a trecut prin momente extrem de grele în viața privată și a rămas marcată de pierderea mamei sale.

Celebra creatoare de modă Rita Mureșan a făcut recent dezvăluiri tulburătoare despre terapia inedită pe care a făcut-o pentru a se vindeca de depresie. Frumoasa vedetă a rămas marcată de moartea mamei sale și a trecut prin momente extrem de grele. Divorțul de tatăl fiicelor sale și pierderea celei care i-a dat viață au declanșat o depresie cruntă. Iată ce spune Rita Mureșan despre suferințele din viața privată.

Rita Mureșan, confesiuni tulburătoare despre terapia care a ajutat-o să se vindece de depresie

Rita Mureșan este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Creatoarea de modă se remarcă de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene. Dincolo de succesul impresionant în carieră, vedeta este extrem de discretă când vine vorba de viața privată. Aceasta are două fete superbe, pe Gloria în vârstă de 22 de ani și pe Rebeca în vârstă de 25 de ani. Fiicele vedetei locuiesc peste hotare, în Thailanda, respectiv SUA.

Rita Mureșan a avut parte de momente grele în plan personal. Moartea mamei sale în anul 2007 după o lungă suferință avea să o marcheze pe creatoarea de modă. Aceasta a luptat ani buni cu depresia, iar divorțul de tatăl fetelor sale a provocat și mai multă durere.

Vedeta a apelat la o metodă inedită de vindecare și anume terapia cu ayahuasca, ce presupune consumul unei substanțe naturale produsă din amestecul a două plante. Această terapie este bazată pe spiritism și pe comunicarea cu cei plecați în lumea de dincolo.

Rita Mureșan a mărturisit că această metodă de vindecare nu este pentru oricine și că poate avea efecte tulburătoare dacă cel care vine la terapie nu este suficient de pregătit să își confrunte propriile temeri și suferințe.

„Nu o recomand. Eu prima oară am fost floricică, dar a doua oară mi-a fost atât de rău. Depinde cât de mult ai de curăţat. Mi-a fost rău a doua oară, prima dată mi-a fost doar un pic rău. De fapt, asta este ideea, răul acela e curăţarea pe care o faci. Planta te ajută să cureţi. De aceea se duc foarte mulţi bolnavi de cancer care apoi se vindecă. Pentru că ea nu te duce doar acum sau ieri sau alaltăieri, te duce şi-n alte vieţi. (…)

A doua oară când am fost la terapie, am vorbit cu mama mea. Nu i-am spus nimic, ea mi-a spus mie. Nu pot spune. După această ședință de ayahuasca, am curățat tot ce mai aveam de curățat. Eu credeam că am depășit momentul, de unde, nu îl depășisem. Discuția cu mama m-a ajutat enorm. Dar, dacă pelerinajele le recomand, ayahuasca nu o recomand. Nu e ușoară, nu e pentru toată lumea. Cei care decis să o facă să fie conștienți că li se scoate tot ce au băgat sub preș.”, a declarat vedeta.

Rita Mureșan a mai precizat că a fost dintotdeauna preocupată de latura spirituală și de tot ce înseamnă spiritism și comunicarea cu cei de dincolo. Vedeta este pasionată și de călătorii și nu ezită să se răsfețe cu vacanțe în locuri exotice ori de câte ori are ocazia.

Aceasta a reușit să slăbească spectaculos și se află într-o formă fizică de invidiat. În pofida momentelor grele din viața privată, Rita Mureșan demonstrează tuturor că este o femeie puternică și se bucură din plin de viață.

O altă vedetă din showbiz-ul autohton care face furori de fiecare dată când apare în public este prezentatoarea Mihaela Călin. Dincolo de lumina reflectoarelor, știrista se mândrește cu familia sa superbă, pe care o ține departe de ochii curioșilor.

Și colega ei de breaslă, Oana Andoni este o prezență discretă în showbiz-ul autohton. Aceasta are doar cuvinte de laudă când vine vorba de soțul ei și se bucură din plin de rolul de mamă.

Ce spune creatoarea de modă despre suferințele din viața privată

Rita Mureșan a rămas marcată de pierderea mamei sale în anul 2007. Vedeta a primit vestea morții celei care i-a dat viață chiar atunci când își sărbătorea ziua de naștere. Creatoarea de modă și-a deschis recent sufletul și a vorbit despre acest capitol dureros din viața sa, dar și despre divorțul de tatăl fetelor sale.

,,Am internat-o, am plecat în turneu. A intrat în comă după ce a fost operată. A murit de septicemie, să fie clar! În anul în care trăim încă se mai moare de septicemie! Când am plecat de la spital am rugat-o să nu cumva să moară de ziua mea, iar ea a plecat la cinci minute după ziua mea. Am apreciat asta foarte, foarte mult! (…)

Eu am inițiat divorțul. A trecut atât de mult timp de atunci încât momentul nu mai face parte din amintirile mele. Relația în care am rămas cu tatăl copiilor mei este cea mai importantă, se bazează pe binele copiilor. Nu mi-a părut rău că am divorțat, relația noastră s-a îmbunătățit după ce am divorțat. Am ajuns, după atâția ani, să ne apreciem ca oameni.”, a declarat vedeta.

Rita Mureșan a trecut prin momente extrem de grele în viața privată și a rămas marcată de pierderea mamei sale. Creatoarea de modă a făcut terapie pentru a scăpa de depresie, iar în prezent se bucură din plin de viață și se dedică celor două fiice ale sale.

Adauga un comentariu