Prima pagină » Radio » Actualitate » Robert Moscalu, la un pas de eliminare de la Survivor! Fanii emisiunii cer plecarea „războinicului”

Robert Moscalu, la un pas de eliminare de la Survivor! Fanii emisiunii cer plecarea „războinicului”

03 mai 2023, 12:06,
BZI.ro, în Radio

Fostul „războinic” Robert Moscalu se află la un pas de eliminare de la Survivor, după ce a fost propus alături de o „faimoasă”. Mai mult, nici fanii emisiunii nu-l mai vor în Republica Dominicană, dovadă stând mesajele transmise de aceștia. Cert este că în ediția de miercuri, Robert Moscalu sau Ștefania Stănilă va părăsi competiția de supraviețuire.

Sezonul actual al Survivor România se apropie de final, iar din cei 8 concurenți unul va părăsi emisiunea în ediția de miercuri, 3 mai. În plus, săptămâna viitoare va mai fi eliminat încă un concurent, iar apoi ritmul plecărilor din emisiune se va accelera. Astfel, cât de curând vor apărea consiliile de eliminare zilnice.

Robert Moscalu, la un pas de eliminare de la Survivor

Săptămâna aceasta, Robert Moscalu este unul dintre concurenții care ar putea părăsi Survivor România. Acesta și fosta „faimoasă” Ștefania Stănilă sunt cei doi concurenți aflați în pericol de eliminare. În plus, mai mulți fani ai emisiunii consideră că fostul „războinic” ar trebui să părăsească competiția din Republica Dominicană. Aceștia au transmis mai multe mesaje prin care cereau plecarea barmanului din emisiune.

Robert Moscalu a fost luat la „rost” de către telespectatorii show-ului Survivor România. Tânărul nu pare să mai fie dorit în competiția care se filmează în Republica Dominicană. Mulți dintre fanii emisiunii nu și-ar mai dori să îl vadă pe acesta concurând, deoarece consideră că nu ar avea un caracter demn de o astfel de competiție. Totodată, pe lista concurenților nedoriți de către telespectatori în concurs se află și Andreea Moromete. Dar, până în acest moment, nominalizați către eliminare sunt Robert Moscalu și Ștefania Stănilă.

„Să plece Robert acasă”, „Să fie nominalizați Robert și Moromete”, „Afară cu Robert”, „Robert să plece, că nu-l mai suport”, sunt o parte din comentariile lăsate de telespectatori.

S-au schimbat regulile jocului la Survivor

După cum spuneam, Robert Moscalu se află pe lista concurenților de la Survivor România nominalizați către eliminare. Alături de el se află și Ștefania Stănilă, care a îndurat un tratament dur din partea foștilor „războinici”, în consiliu. În plus, începând cu ediția care a rulat de 1 mai, Daniel Pavel a anunțat că jocul se schimbă complet la Survivor. Mai cu seamă, de acum înainte, concurenții sunt nevoiți să își demonstreze singuri că au calități de învingători, pe teren. Nu vor mai face parte din echipe (Faimoși, Războinici), nici măcar când vine vorba despre jocul de recompensă.

„Au mai rămas opt. Ei bine, pentru ei se va schimba totul deoarece de luni nu vor mai avea parte de mici echipe, nici măcar la jocul de recompensă. Gata, totul e pe cont propriu. Așa că sunt foarte curios să-i vedem cum se vor adapta, cum se vor lupta contra celor cu care, în urmă cu 3-4 zile, au gândit ultima strategie și mai ales cum vor împărți victoriile și eșecurile cu ceilalți competitori”, a spus Daniel Pavel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *