Ștefania Stănilă, umilită în consiliul de eliminare de la Survivor România! Fanii se vor revolta

03 mai 2023, 10:40,
BZI.ro, în Cancan

Ștefania Stănilă se află pe lista concurenților nominalizați către eliminare, la Survivor România. În ediția din 2 mai, fosta Faimoasă a părăsit temporar tabăra concurenților din Republica Dominicană, pentru a se bucura de o recompensă. În consiliul de eliminare, însă, a fost nevoită să suporte o umilință din partea Alexandrei Ciomag. Fanii au luat foc! Iată mai jos, în articol, ce i s-a transmis în consiliu.

Ștefania Stănilă este una dintre concurentele propuse către eliminare, în competiția Survivor România de la Pro TV. Înainte să își apere poziția în emisiune, fosta concurentă a fost umilită de foștii Războinici. Nu au menajat-o nicio secundă și a primit un val de critici și vorbe urâte, în timp ce se afla în consiliul de eliminare. Una dintre persoanele care i-au adresat reproșuri și jigniri a fost Alexandra Ciomag.

Ștefania Stănilă, umilită la Survivor România: „Este ca o marionetă”

Se poate spune că Ștefania Stănilă a fost o „victimă a strategiilor”, la Survivor România. În ediția din 2 mai, concurenta a îndurat un tratament greu din partea celorlalți colegi de show. Însă o parte din foștii Războinici au fost cei care au nominalizat-o către eliminare. Mai cu seamă, Dan Ursa, Andreea Moromete, Alexandra Ciomag și Alexandra Porkolab i-au rostit numele când a venit momentul eliminării.

Primul care și-a expus punctul de vedere a fost Robert Moscalu, care i-a spus că nu o vede „reală și sinceră”:

„Din punctul meu de vedere, nu te văd reală, nu te văd sinceră. Și ai, oarecum, o strategie meschină. Am văzut acolo, cu Bianca”.

Și Robert Moscalu se află pe lista concurenților propuși către eliminare.

Alexandra Ciomag a avut o atitudine foarte dură față de Ștefania Stănilă. Fosta Războinică i-a spus că este precum „o marionetă” care „nu are personalitate, caracter”.

„În această seară, o voi nominaliza pe Ștefania, pentru că, din punctul meu de vedere, este o persoană care….Este ca o marionetă, îi place să fie ghidată. Nu are personalitate.

Atâta timp cât un om, cum ar fi Carmen, îți spune ceea ce tu trebuie să spui și n-ai niciun punct de vedere, de fiecare dată faci ceea ce îți spune…Și asta se întâmpla și pe vremea când Bia încă era în această competiție… Nu ești demnă. Nu ai un caracter! Nu ai o personalitate! Eu așa văd lucrurile, sper că nu mă înșel. Din câte am văzut, nu sunt singura persoană care vede acest lucru”, i-a spus Alexandra Ciomag, în emisiunea de la Pro TV.

Alexandra Porkolab despre Ștefania: „O văd ca pe un pion al lui Carmen”

Pe de altă parte, nici Alexandra Porkolab nu a „iertat-o” pe Ștefania Stănilă și și-a expus opinia. Concurenta i-a spus că este „un pion al lui Carmen” și că ar avea o atitudine schimbătoare:

„Să începem: din punct de vedere sportiv, nu este nici cea mai bună, dar nici cea mai slabă. În schimb, din punct de vedere social, este foarte schimbătoare. În momentul în care are nevoie de ceva, vine la tine foarte prietenoasă și cu ochi de cățeluș ca să-ți ceară acest lucru. După care, instant, își schimbă atitudinea în momentul în care obține. O văd, pur și simplu, ca pe un pion al lui Carmen și, exact, este vorba de Ștefania”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *