Local

Robert, un copil de 5 ani din Valea Lupului, a fost vizitat de polițiști de ziua lui de naștere

Publicat: 07 oct. 2022
_____ Vizualizări 4 Comentarii
Robert un copil de 5 ani din Valea Lupului a fost vizitat de polițiști de ziua lui de naștere
Robert, un copil de 5 ani din Lețcani, a fost vizitat de polițiști de ziua lui de naștere

Robert, un copil de 5 ani din Valea Lupului a fost vizitat de polițiști de ziua lui de naștere. Mama băiețelului i-a făcut o surpriză lui Robert și i-a chemat de ziua lui de naștere pe polițiștii Secției nr. 8 Poliție Rurală Lețcani.

Polițiștii au mers cu o autospecială acasă la Robert și i-au adus cadou un tort, un tricou cu inscripția Poliția și o insignă de polițist.

„Astăzi, 07 octombrie a.c., polițiștii Secției nr. 8 Poliție Rurală Lețcani au avut o misiune diferită de cele cotidiene.

Cu ajutorul mamei lui Robert i-au făcut băiețelului ei de 5 ani o surpriză la care nu se aștepta deloc.

Astfel, polițiștii cu o autospecială de Poliție, i-au adus cadou un tort, un tricou cu inscripția Poliția și o insignă de polițist.

Bucuria copilului a fost pe măsura așteptărilor polițiștilor. Ștrumful își dorește să devină polițist atât de mult, spiritul justițiar însoțindu-l în permanență.

Mai mult decât atât, în fiecare dimineață în drum spre grădiniță, mama încetinește mașina pentru ca Robert sa verifice dacă autospeciala de poliție este sau nu plecată la vreo intervenție. Surpriza a fost realizată doar prin complicitatea mamei copilului, care și-a dorit ca Robert să rămână în suflet cu emoția acelui moment, cu bucuria de a fi alături de oamenii legii”, au transmis reprezentanții poliției.

Comentarii
  • Politia chiar n-are treaba decat sa faca surprize pe la copiii prietenilor sau pe unde mananca la pranz? E copilul la tipa care se ocupa de Popas Pacurari si mai nou de o crasma obscura de prin Valea Lupului. Gabriela Curelaru o cheama. Asta e treaba Politiei? Pai hai sa-i chemam pe la noi pe-acasa pe la zilele plozilor, parca ar fi Surprize la domiciliu. Alooo, conducerea IPJ , asta e treaba Politiei?

  • IPJ Iași,mergeți va rugăm cu un tort și la cei 6 copii rămași orfani de mama de la Pocreaca,com.Schitu-Duca.Si vrem niste imagini cum se bucura sărmanii copilași.

Adauga un comentariu