Cultural

Rocco Sedano nu a lipsit de la înmormântarea fostei soții, acesta fiind alături de fiica lui și a Ronei Hartner

Publicat: 01 dec. 2023
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Rocco Sedano nu a lipsit de la înmormântarea fostei soții acesta fiind alături de fiica lui și a Ronei Hartner
Rocco Sedano a însoțit-o pe fiica lui și a Ronei Hartner, Rita, iar cei doi au fost extrem de uniți și au stat împreună continuu

Rona Hartner s-a numărat, fără îndoială, printre cele mai îndrăgite și apreciate artiste de la noi din țară, iar de-a lungul anilor cât a fost în lumina reflectoarelor, vedeta s-a bucurat de admirația și iubirea publicului. Astăzi, 1 decembrie, toți apropiații, dar și fanii acesteia sunt îngenuncheați de durere, asta pentru că regretata artistă este condusă pe ultimul drum.
Printre persoanele care au venit la evenimentul trist pentru a-și lua ”Adio” de la regretata artistă se numără și Rocco Sedano, primul soț al Ronei Hartner și, în același timp, bărbatul care a făcut-o mamă pe cântăreață.

Bărbatul a însoțit-o pe fiica lui și a Ronei Hartner, Rita, iar cei doi au fost extrem de uniți și au stat împreună continuu.

Rona Hartner avea o relație specială cu frații ei

Rona Hartner provenea dintr-o familie extrem de frumoasă, mai ales că regretata artistă avea o relație cu totul și cu totul specială cu cei doi frați ai săi.

Chiar Rinda a povestit, nu de mult, cât de bine se înțelegeau toți 3, dat fiind faptul că așa au fost crescuți încă de mici, mai precis să nu existe gelozie și invidie între ei.

„Eu cu sora mea și cu fratele meu am fost crescuți în așa fel încât să împărțim totul de mici, așa ne-au crescut părinții. Nu a existat invidie între noi. Seara, când eram mici dormeam în același pat, tata ne pupă pe frunte înainte să ne culcăm…

Am crescut într-un mediu în care gelozia și invidia nu existau.(…) Am numai amintiri bune cu sora mea și o să mi-o amintesc mereu așa veselă, cum vorbeam la telefon și cum ne vedeam… Când ne vizitam dormeam împreună în același pat. A fost o legătură între surori… O să-mi amintesc de Ronel, de sora mea mică, cum era ea”, povestește Rinda Hartner, conform Click.

Rona Hartner, înmormântare de Ziua Națională

Acum au rămas neconsolați frații Ronei, Rinda și Reon, biata lor mamă, dar mai ales fiica actriței, Rita Sumalya, în vârstă de 15 ani. Sabina, mama Ronei, este un monument de durere, iar Rinda abia și-a găsit cuvintele într-o declarație pentru mass-media.

„Mama mea este foarte afectată. Nu mai are voce. Vă dați seama, ce durere este pentru un părinte, să îi moară un copil?! Iar fiica ei încă nu poate accepta că mama ei nu mai este. Moartea ei a fost pentru noi toți un adevărat șoc. Am petrecut ultimele clipe alături de ea și pot să vă spun că a plecat cu zâmbetul pe buze”, a declarat Rinda, sora mai mare.

Mama Ronei Hartner, dar și Rinda, sora actriței, au umpluta paginile de Facebook cu imagini în care Rona era fericită, plină de viață și cu zâmbetul pe buze, alături de ei. Ba chiar într-o postare din 19 noiembrie 2020, Rona îi spunea „la mulți ani” mamei sale, publicând o poză cu ele două și un mesaj de dragoste.

Sursa foto

Comentarii
Adauga un comentariu