International

Român dispărut în Germania din ianuarie. Recompensă de 10.000 de euro pentru cine are informaţii despre român

Publicat: 14 oct. 2020

Un român este dispărut în Germania încă din luna ianuarie. Tânărul de 30 de ani nu a fost găsit nici până la ora actuală, iar autorităţile germane au decis să ofere recompensă de 10.000 de euro celor care deţin informtii despre roman.

Este vorba despre Constantin Popa, un roman în vârstă de 30 de ani, care a dispărut în luna ianuarie, în Germania. Nici până în acest moment nu au fost găsite informaţii despre tânăr, astfel autorităţile din Germania au luat hotărârea de a-l recompensa pe cel care va găsi informaţii utile despre romanul dispărut.

Român dispărut în Germania

Astăzi, cazul lui Constantin Popa va fi prezentat în emisiunea de pe canalul ZDF „Numărul dosarului XY…Nerezolvat”, de la ora locală 20.15, scrie donau3fm.de.

Tânărul dispărut, în dată de 31 ianuarie, este originar din Tritenii de Jos, Judeţul Cluj, dar locuia în districtul Günzburg (Kötz) din Germania. Acesta a plecat să muncească în Germania, dar nu a mai ajuns acolo niciodată.

În dată de 6 februarie, Unul dintre obiectele pe care tânărul le avea cu el, mai exact un rucsac, a fost găsit de un trecător atârnând de ramura unui copac în apropierea raului Günz, chiar în ziua dispariţiei. Încă de atunci, autorităţile îl caută pe tânăr neîncetat, însă fără niciun rezultat concret.

10.000 euro recmpensa, pentru găsirea lui Constantin Popa

Autorităţile din Germania oferă o recompensă de 10.000, pentru ce-l care va găsi informaţii despre romanul dispărut.

Anchetatorii spus că poate fi vorba de o infracţiune, în care victima ar fi romanul, se arăta într-un comunicat al Poliţiei din Bayern:

„Cetăţeanul român Constantin POPA în vârstă de 30 de ani, este dat dispărut din data de 30.01.2020. După rezultatele investigaţilor efectuate până acum nu este exclusă o infracţiune violenţă în dezavantajului dispărutului. La KPI (Poliţia Criminalistică din Neu-Ulm) s-a format un grup de investigare pe nume „Rucksack“ pentru elucidarea acestui caz.
Pentru informaţii care duc la clarificarea faptei sau arestarea făptuitorului, se oferă o recompensă în valoare de 10.000 Euro. Legat de acest caz Poliţia Criminalistică din Neu-Ulm au următoarele întrebări:
– Cine se afla în mod regulat în zona râuleţului Günz la legătura dintre localităţile Klein- şi Großkötz , cine îşi plimbă de exemplu în acea zonă câinele său foloseşte drumul pentru Jogging-, alergat sau drum de bicicletă şi a făcut eventual obervatii suspecte?
– Cine a văzut Rucsacul prezentat/arătat în acesta zona?
– Cine l-a mai văzut pe Constantin POPA după dispariţia lui?

– Cine a făcut observaţii suspecte în zona Kötz la data de 31.01. sau 01.02.2020?

– Cine poate da detalii la clarificarea /elucidarea acestui caz?

Poliţia Criminalistică din Neu-Ulm cere ajutorul Dumneavoastră şi ia în primire informaţiile corespunzătoare/referitoare la acest caz la numărul de telefon: 0731/8013-0”.

Pentru informaţii care duc la clarificarea faptei sau arestarea făptuitorului se oferă o recompensă în valoare de 10.000 de Euro. Acordarea urmează sub excluderea procedurii reglementata legal.Recompensa se acordă numai persoanelor private şi nu pentru funcţionari publici, pentru că urmărirea infracţiunilor face parte din obligaţia lor profesională”.

Descoperire şocantă în Italia. Cadavrul unei românce dispărute acum 5 ani, găsit într-un sac în Sicilia

Descoperire şocantă în Italia. Cadavrul unei românce dispărute acum 5 ani a fost găsit într-un sac în Sicilia. Damiano Torrente, un pescar din zonă, a recunoscut la poliţie că el a omorât-o pe românca. La acea vreme, cei doi aveau o relaţie.

Momente şocante în Italia. O româncă în vârstă de 32 de ani a fost găsită moartă după 5 ani într-o prăpastie dintr-o localitate din Sicilia.

Damiano Torrente, un pescar în vârstă de 46 de ani, a mers la poliţie şi a recunoscut faptul că el a omorât-o pe Ruxandra. Chiar dacă la momentul crimei cei doi aveau o relaţie, făptaşul nu a spus motivele care l-au împins la comiterea odioasei fapte.

După ce şi-a recunoscut crimă, anchetatorii s-au mobilizat, iar în urma unor căutări Ruxandra a fost găsită într-un sac dintr-o prăpastie de pe Monte Pellegrino, la marginea oraşului Palermo. Detalii aici

Adauga un comentariu