International

Român stabilit în Italia, despre situația provocată de coronavirus: „Școlile sunt închise; Autoritățile se implică, au informat populația”

Publicat: 22 feb. 2020

Dragoș Mihai, român stabilit în Italia, în regiunea Veneto, în care sunt înregistrate cele mai multe cazuri de coronavirus, a făcut dezvăluiri despre situația dificilă întâmpinată de comunitatea de români din țară.

„Observ o implicare activă a autorităților locale, în sensul de a informa populația, sunt mesaje care sunt afișate pe toate insituțiile, cu privire la igiena personală, la faptul că trebuie să evităm zonele aglomerate și alte mesaje care sunt destinate protejării populației”, a explicat Dragoș la Antena 3.

Școlile din regiunea Veneto au fost închise din cauza creșterii numărului de persoane infectate. De asemenea, multe evenimente publice au fost anulate, a mai spus românul.

„În Veneto e o vacanță prelungită. Din câte am înțeles Insitutul Școlar va emite o prelungire a vacanței. Deci da, școlile sunt închise și se vor menține așa până la noi ordine din partea autorităților locale”.



loading...

Adauga un comentariu