Sport

România va debuta contra Rusiei în grupele principale ale CM. Programul complet din a doua fază a competiției

Publicat: 07 dec. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
România va debuta contra Rusiei în grupele principale ale CM. Programul complet din a doua fază a competiției

România s-a calificat dramatic în grupele principale ale Campionatului Mondial din Japonia, după ce a învins incredibil Ungaria, 28-27, în ultimul meci din grupa C. „Tricolorele” vor juca în grupa principală II, unde vor avea însă o misiune extrem de dificilă: vor porni cu zero puncte, din cauza eșecurilor cu Spania și Muntenegru, din prima fază a competiției.
Cristina Neagu și compania au nevoie de victorii pe linie și un joc favorabil al rezultatelor pentru a spera la unul dintre primele două locuri, care duc în semifinalele competiției.

România va debuta duminică în grupele principale

România va juca primul meci din Main Round, duminică, de la ora 11:00, împotriva câștigătoarei grupei D, Rusia, care a învins Suedia, în ultimul meci din grupă, cu 30-22.
Va urma partida cu Suedia, a doua clasată din grupa D, marți, 10 decembrie, de la ora 8:00, și duelul cu Japonia, programat miercuri, 11 decembrie, tot de la ora 8:00.

Programul României în grupele principale

Duminică, 11:00: România – Rusia, Digi Sport 1
Marți, 8:00: România – Suedia, Digi Sport 1
Miercuri, 8:00: România – Japonia, Digi Sport 1

Semifinalele vor avea loc vineri, 13 decembrie, iar finala duminică, 15 decembrie. Locul 3 din fiecare din cele două grupe principale va juca meciul pentru locurile 5-6, iar echipele clasate pe locul 4 se vor înfrunta pentru pozițiile 7-8.

Adauga un comentariu