Actualitate

Românii care vor să-și construiască case vor fi supraimpozitați! Ciuma roșie PSD și febra galbenă PNL continuă să pună noi taxe pentru cetățenii corecți

Publicat: 15 feb. 2024
_____ Vizualizări 4 Comentarii
Românii care vor să-și construiască case vor fi supraimpozitați Ciuma roșie PSD și febra galbenă PNL continuă să pună noi taxe pentru cetățenii corecți
Marcel Ciolacu, Nicolae Ciucă, adică ciuma roșie PSD și febra galbenă PNL vor noi taxe și impozite pentru români

Este de noaptea minții cum ciuma roșie PSD și febra galbenă PNL continuă să pună noi taxe pentru românii corecți. Concret, covrigarul Marcel Ciolacu și generalul de carton Nicolae Ciucă au ajuns cârpa Fondului Monetar Internațional care consideră că este de bun augur să se supraimpoziteze proprietățile.

Românii din diasporă care construiesc case în țară vor trebui să scoată mai mulți bani din buzunar. Statul român, nu numai că nu a făcut nimic pentru ca aceștia să se întoarcă înapoi în țară ci parcă se luptă să îi tină departe de locul în care s-au născut.

Ciuma roșie PSD și febra galbenă PNL, noi impozite pentru proprietățile românilor

Ciuma roșie PSD și febra galbenă PNL vor să îi țină departe de țară pe românii aflați în diasporă! Din aceste considerente, covrigarul Marcel Ciolacu și generalul de carton Nicolae Ciucă au ajuns cârpele Fondului Monetar Internațional.

Așadar, se vrea eliminarea scutirilor și excepţiilor impozitului pe venit. Patronii de microinterprinderi vor fi suprataxați prin aceste eliminări. Asta înseamnă automat mai multe firme care intră în faliment, mai mulți angajați care vor fi dați afară. De asemenea, se va implementa un impozit pe profit progresiv.

Creșterea veniturilor din TVA va fi realizată prin impozitarea mai multor articole la cota standard. Toți vor plăti un TVA mai mare. Asta înseamnă că fiecare om va plăti produse alimentare mai scumpe. Se vor scumpi toate produsele pe care le cumpărăm din magazine.

Introducerea unei taxe pe carbon în sectoarele transporturilor și construcțiilor. Asta înseamnă benzină mai scumpă și apartamente mai scumpe. Toţi cei care vor să-și construiască case vor plăti mult mai mult decât până acum. Creșterea impozitării proprietății va fi realizată ținând cont de valoarea reală a imobilelor.

În tot acest context observăm cum românii simpli, românii plecați în afară, românii corecți, vor fi aduși la sapă de lemn de un Guvern plin de hoți, șpăgari, corupți.

Covrigarul Marcel Ciolacu și plagiatorul general Nicolae Ciucă, își bat joc de români

Nu sunt singurele ”reforme” de care românii nu se vor bucura. Atât covrigarul ajung premier, Marcel Ciolacu, cât și plagiatorul general, Nicolae Ciucă au ajuns să impoziteze indemnizațiile mămicilor și concediile medicale. Adică dacă ești bolnav vei plăti încă 10% la statul român.

Același stat român mizerabil care oferă spitale pline de infecții, spitale în care femeile nasc pe trotuar, spitale în care oamenii mor cu zile. Singurii care se mai bucură sunt pensionarii care sunt ușor de păcălit.

Cu toate că pensiile vor crește, pensionarii trebuie să înțeleagă că prin aceste creșteri se amanetează viitorul nepoților. Statul român NU va putea susține această creștere și vor introduce noi taxe, noi impozite. Pensionarii vor vedea cum tot mai mulți nepoți vor pleca din țară alungați de acest guvern ipocrit.

De altfel, creșterea pensiilor nu înseamnă automat și creșterea puterii de cumpărare. Chiar dacă pensiile vor fi crescute cu 20%, puterea de cumpărare va fi mai mică din moment ce din cauza majorării, produsele se vor scumpi cu minim 50%!!!!

Așadar, pensionarii, românii de bună credință vor trebui să înțeleagă că anul 2024 este anul în care vor putea să facă schimbări, vor putea să aleagă între o clasă politică condusă de covrigarul Marcel Ciolacu – care s-a angajat la 37 de ani – și generalul de carton Nicolae Ciucă – plagiator dovedit – sau să aleagă oameni care vor să lupte pentru popor!

Comentarii
  • Exagerati si nu inteleg de ce. Vor fi majorari, dar absolut suportabile:
    Iata doua exemple:
    – pentru un apartament din Bucuresti, de 3 camere, situat în centru, impozitul platit in 2023 a fost de 292 lei; in 2024 va fi de 330 de lei.
    – pentru un apartament din Timisoara, de 2 camere, impozitul platit in 2023 a fost de 157 lei; in 2024 va fi de 179 de lei.

  • Cat i-ai scuza, tot ciume sunt! si conform exemplului dat, care nu are legatura cu titlul articolului, pentru majoritatea pensionarilor conteaza cei „cativa” lei in plus.

  • la amarasteni nu se simte. va zic eu ce doare : impozitul pe proprietatile si masinile de lux! arde, nu alta! pe cine doare – e clar, nu-i nevoie de desen. n-au decat sa urle bogatanii pana pocnesc . ma doare-n pix de ei. la fel cum pe ei ii doare-n pix de mine.

Adauga un comentariu