Prima pagină » Culinar » Aperitive » Rosii umplute cu pasta de branza
Rosii umplute cu pasta de branza

Rosii umplute cu pasta de branza

06 dec. 2016, 11:35,
în Culinar
a:3:{s:7:"site_id";i:2;s:6:"old_id";i:17560;s:8:"site_url";s:14:"culinar.bzi.ro";}

Ingrediente:

5 felii sunca de Praga
4 linguri branza de vaci mai grasa
2 linguri smantana
putina sare
1 lingurita marar verde

Mod de preparare:

Punem toate ingredientele in blender si le mixam pana obtinem o crema fina. Daca este cazul puteti sa mai adaugati smantana. Rosiile le taiem un capacel si le scobim, apoi le lasam sa se scurga pe un servet de hartie cu fata in jos.
Le umplem cu spritul si le ornam cu o frunzulita de patrunjel verde.

Sfat:
Puteti inlocui smantana cu maioneza. In acest caz puneti jumatate din cantitate.

sursa

Donație lunară
Donează lunar pentru susținerea jurnalismului de calitate

Donație singulară
Donează o singură dată pentru susținerea jurnalismului de calitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
25 decembrie 2025
25 decembrie 2025