Din lumea filmului

Rowan Atkinson renunţă la rolul Mr. Bean. Ce a spus celebrul actor

Publicat: 06 ian. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Rowan Atkinson renunţă la rolul Mr. Bean. Ce a spus celebrul actor
Actorul Rowan Atkinson renunţă la rolul Mr. Bean.

Actorul Rowan Atkinson renunţă la rolul Mr. Bean. Faimosul personaj nu va mai apărea pe ecran, sau cel puţin în noi producţii cinematografice. Cu toate acestea, vocea celebrului personaj va mai putea fi auzită la personaje de desene animate.

Rowan Atkinson a declarat că presiunea este prea mare pentru a mai interpreta acest personaj.

Rowan Atkinson renunţă la rolul Mr. Bean

Potrivit actorului care i-a dat viaţa lui Mr. Bean presiune este destul de mare și se simte extenuat, așa că a decis să renunțe.

„Îmi este mai ușor să interpretez personajul vocal decât vizual. Nu-mi place prea mult să-l joc. Este o responsabilitate mult prea mare. Mi se pare stresant și obositor și aștept cu nerăbdare sfârșitul acestuia”, a declarat Rowan Atkinson, interpretul lui Mr. Bean, pentru publicația „The Sun”.

Prima apariție a lui Rowan Atkinson, ca și Mr. Bean, a avut loc în 1990, la postul ITV. Au urmat apoi mai multe filme artistice, seriale și desene animate, cu același personaj.

Atkinson a mărturisit că a ajuns în punctul în care niciun rol nu îl mai încântă. Singurul personaj de care este atașat este cel din serialul Blackadder, încheiat în 1990.

„De fapt, nu prea îmi mai place să interpretez nimic, cu excepția lui Blackadder. Pentru că responsabilitatea pentru a face acest serial amuzant a stat pe mulți umeri, nu doar pe ai mei. Blackadder a reprezentat energia creativă pe care o aveam cu toții în anii ’80. Încercarea de a reproduce acei 30 de ani nu va fi ușoară.”, mai spus actorul.

Cine este Rowan Atkinson

Rowan Atkinson renunţă la rolul Mr. Bean. Actorul britanic s-a născut pe 6 ianuarie 1955 în Consett, comitatul Durham. A fost ales de The Observer ca unul dintre cei mai amuzanți 50 actori din comedie britanică, și printre cei mai buni 50 de actori de comedie din toate timpurile, într-un sondaj din 2005 despre comedianți.

Atkinson a studiat inginerie electrică la Universitatea din Newcastle iar apoi la Oxford (Queen’s College), începându-și cariera de actor comic la Edinburgh Festival Frânge. Este căsătorit și are doi copii. Cel mai important hobby al său îl reprezintă automobilele. A scris pentru revista engleză Car și deține vehicule de curse.

Actorul Rowan Atkinson și soția sa, frumoasa Sunetra Sastry, sunt despărțiți de o perioadă de timp, însă starul nu vrea să comenteze subiectul.

Potrivit tabloidului britanic Daily Mail, cei doi nu au mai fost văzuți împreună în public din 2012, iar in trecut ei au fost așteptați la nunta unui nepot de-al actorului, însă Rowan s-a dus singur, confirmând astfel informațiile apărute în presă, cum că cei doi s-ar pregăti de divorț. „S-au despărțit.

„El are deja o nouă iubită, mult mai tânără”, a declarat un prieten apropiat al lui Mr. Bean. Rowan și Sunetra au împreună doi copii, Benjamin (20 de ani) și Lily (19 ani), aceasta din urmă fiind top-model.

Adauga un comentariu