Prima pagină » BZI LIVE » LIVE VIDEO – Roxana Grigoraș, psihoterapeut specializat în terapie de cuplu și familie, discută în emisiunea BZI despre motivele pentru care se înșeală partenerii unii pe alții, deși cândva s-au iubit? Ce anume s-a întîmplat și de ce?

LIVE VIDEO – Roxana Grigoraș, psihoterapeut specializat în terapie de cuplu și familie, discută în emisiunea BZI despre motivele pentru care se înșeală partenerii unii pe alții, deși cândva s-au iubit? Ce anume s-a întîmplat și de ce?

21 apr. 2024, 11:16,
BZI.ro, în BZI LIVE
LIVE VIDEO - Roxana Grigoraș, psihoterapeut specializat în terapie de cuplu și familie, discută în emisiunea BZI despre motivele pentru care se înșeală partenerii unii pe alții, deși cândva s-au iubit? Ce anume s-a întîmplat și de ce?

Studii recent făcute în SUA pe cupluri heterosexuale arată că între 25%-40% dintre bărbații pînă la vârsta de 49 de ani și înșeală partenera măcar odată în timpul relației lor, iar dintre femei 20%-28%.

În ediția de sănătate BZI LIVE 22 aprilie 2024, ora 10.00 , moderată de Irina Zaharia, discută cu invitata Roxana Grigoraș, psihoterapeut specializat în terapie de cuplu și familie despre cauzele infidelității și soluțiile depășirii despărțirii în urma infidelității.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *