Actualitate

Roxana Hulpe a născut o fetiță de nota zece. Ce nume deosebite va purta micuța

Publicat: 03 feb. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Roxana Hulpe a născut o fetiță de nota zece. Ce nume deosebite va purta micuța
Roxana Hulpe a adus pe lume o minune de fetiță, care va purta numele Zora Rafila

Cunoscuta prezentatoare TV Roxana Hulpe a născut miercuri o fetiță de nota 10, devenind mămică pentru prima dată. Blondina a surprins pe toată lumea vara trecută, odată cu cererea în căsătorie de la Festivalul UNTOLD. Mai mult, la doar o lună Roxana Hulpe devenea soția lui Bogdan Rădulescu, pentru ca la scurt timp să se afle că este însărcinată.

Roxana Hulpe are o carieră de reporter de peste 10 ani la Pro TV, iar de mai bine de 2 ani ea a fost cooptată în echipa știrilor matinale din weekend. Aici, ea făcea echipă alături de Cosmin Stan. Anul trecut a fost unul plin de schimbări, pentru prezentatoarea TV, mai ales în ceea ce privește viața sentimentală. Roxana Hulpe s-a căsătorit cu Bogdan Rădulescu, a rămas însărcinată iar acum a adus pe lume primul lor copil.

Roxana Hulpe a născut o fetiță de nota zece

Fetița Roxanei Hulpe a venit pe lume în dimineața zilei de 1 februarie, o zi friguroasă, cu multe grade minus. Cu toate acestea, ea a fost primită cu multă căldură de familie, dar mai ales de mama ei, care aștepta cu nerăbdare venirea ei.

Fiica prezentatoarei TV va purta numele Rafila Zora, ca și străbunica dar și mama ei. Încă de la primele ore ale zilei, bebelușa a fost fotografiată într-o ipostază tare haioasă de vedeta Pro TV. Astfel, Roxana Hulpe a împărtășit cu fanii prima imagine a fetiței sale și a lui Bogdan Rădulescu. Totodată, Roxana Hulpe a postat și un mesaj emoționant în dreptul pozei cu simpatica fetiță.

„Dragoste scăldată în Zori de Zi. Cea mai mare minune a lumii, fetița răsăritului. Nu mă satur să fiu cea mai fericită! Vă mulțumim pentru toată iubirea voastră! Zora, fetița răsăritului de nota 10, ne-a făcut cea mai mare bucurie a lumii. A adus soarele odată cu ea, ieri, pe 1 februarie, și ne-a luminat inimile. Dumnezeu ne-a trimis o minune și îi mulțumim pentru toată dragostea aceasta nespus de mare pe care o simțim eu și soțul meu, dar și familiile noastre și prietenii”, a scris Roxana Hulpe pe Facebook.

Roxana Hulpe, carte de vizită

Roxana Hulpe este din Gilău, Cluj, și lucrează la Pro TV de mai bine de 10 ani. Ea mai lucrat la TVR și la stația Pro TV din Cluj. Totodată, a prezentat emisiuni și pentru o televiziune locală. Prima dată, ea a fost cooptată în echipa „La Măruță”, unde a fost reporter. Ulterior, prezentatoarea a migrat la Știrile Pro TV, unde este reporter și prezintă știrile de weekend.

„E o responsabilitate uriașă pentru mine, dar și o bucurie imensă să intru, în anul în care PRO TV împlinește 25 de ani, în fiecare duminică în casele dumneavoastră pentru a vă aduce alături de jurnalistul Cosmin Stan primele știri ale zilei. Rămân însă și pe teren ca reporter și voi continua zi de zi să aflu, să știu, să înțeleg, să vă arăt realitatea în imaginile surprinse de colegii operatori”, spunea Roxana Hulpe în urmă cu mai bine de doi ani.

În trecut, ea a avut o relație cu Chef Alex Petricean, cu care deschisese și un restaurant. După despărțire, bucătarul a rămas cu afacerea, iar vedeta și-a refăcut viața, la nici un an, cu Bogdan Rădulescu, care i-a devenit soț în scurt timp și cu care are o fetiță, primul lor copil.

Adauga un comentariu