Cultural

Roxana Hulpe a ajuns la o frumoasă vârstă și se pregătește să devină mamă. Prezentatoarea de știri va aduce pe lume o fetiță

Publicat: 06 dec. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Roxana Hulpe a ajuns la o frumoasă vârstă și se pregătește să devină mamă. Prezentatoarea de știri va aduce pe lume o fetiță
La vârsta de 32 de ani, Roxana Hulpe se declară o femeie împlinită alături de soțul ei și așteaptă cu nerăbdare să devină mamă.

Roxana Hulpe a ajuns la o frumoasă vârstă și se pregătește să devină mamă. Celebra știristă radiază de fericire alături de soțul ei, Bogdan Rădulescu, și așteaptă cu nerăbdare să își țină bebelușul în brațe. Roxana Hulpe este extrem de discretă când vine vorba de viața privată. Vedeta a ținut ascunsă boala de care suferă și care a împiedicat-o mult timp să rămână însărcinată. Cu toate acestea, Roxana Hulpe și-a îndeplinit cel mai mare vis, acela de a avea un copil. În luna ianuarie a anului viitor prezentatoarea de știri va aduce pe lume o fetiță.

Roxana Hulpe a ajuns la o frumoasă vârstă și se pregătește să devină mamă

Roxana Hulpe este una dintre cele mai apreciate prezentatoare și jurnaliste din România. Aceasta are o carieră de succes în televiziune și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, Roxana Hulpe are o familie frumoasă de care este tare mândră.

La vârsta de 32 de ani, știrista se declară o femeie împlinită și se bucură de viață alături de soțul ei. Cei doi vor deveni în curând părinții unei fetițe și așteaptă cu nerăbdare să își țină bebelușul în brațe. Roxana Hulpe se află în toiul pregătirilor și este mai fericită ca oricând. Aceasta a dezvăluit ce nume va avea fetița ei, dar și cu ce probleme se confruntă  în lunile de sarcină.

„Mi-am dorit foarte mult un copil, doar că, din motive medicale, nu s-a întâmplat. De ziua mea, când suflam în tort, mi-am pus dorința asta. (…) Trei zile mai târizu am aflat că sunt însărcinată, natural. Dintr-o foarte mare dragoste vine fetița aceasta pe lune, în ianuarie.

Îmi era foarte tare teamă ca sarcina să nu evolueze, pentru că eu am și endometrioză. Foarte mulți medici mi-au spus că este greu să rămân însărcinată natural, eram foarte supărată. Urma să mă pregătesc pentru niște tratamente, dar nu a fost cazul. Din cauza endometriozei, la fiecare contracție falsă, ajungeam în spital. Mi-a fost foarte rău, dar bucuria este imensă. (…)

Unul dintre ele (numele fetiței) va fi Rafila. Eu sunt Roxana Rafila, după bunica mea, deci unul va fi Rafila. Dar va mai fi un nume. Avem o listă întreagă, ne pregătim.”, a declarat vedeta.

O altă prezentatoare celebră care se bucură din plin de rolul de mamă este Simona Pătruleasa. Aceasta se mândrește cu fiica sa și are doar cuvinte de laudă pentru soțul ei care o răsfață mereu. O prezență discretă în lumea mondenă este Camelia Bălțoi. Știrista este extrem de discretă când vine vorba de viața privată și își ține familia departe de ochii curioșilor.

Cum se vede îndrăgita știristă în rolul de mămică

Roxana Hulpe radiază de fericire la vârsta de 32 de ani. Prezentatoarea va aduce pe lume în luna ianuarie a anului viitor o fetiță și se pregătește de pe acum pentru rolul de mămică. Vedeta a precizat că va avea nevoie de o bonă pentru că își dorește să se întoarcă la muncă foarte repede. Cu toate acestea, Roxana Hulpe are de gând să se dedice fiicei sale pe care și-a dorit-o atât de mult.

,,Am de gând să mă întorc repede la muncă și la viața socială pe care o aveam și înainte. Mă văd mult cu ea după mine, fără temeri. Aș vrea să crească între oameni. Una peste alta, cred că va fi frumos tare, îmi doresc doar să o văd sănătoasă, pentru că, din acel moment, ne învățăm una pe alta ce e cu viața asta, important e să ne bucurăm de fiecare moment și să nu cădem în capcana panicii. Deseori îi zic mamei, dar le spun și prietenelor să mă atenționeze dacă o voi lua razna din cauza panicilor la un moment dat.”, a declarat aceasta.

La vârsta de 32 de ani, Roxana Hulpe se declară o femeie împlinită alături de soțul ei și așteaptă cu nerăbdare să devină mamă. Știrista va naște în curând o fetiță și este sigură că venirea pe lume a micuței îi va schimba viața.

Adauga un comentariu