Cancan ultimă oră

Roxana Ionescu, ajutată de terapie după sarcina pierdută. Iubitul i-a fost alături

Publicat: 08 mart. 2021
Roxana Ionescu însărcinată
Roxana Ionescu a fost afectată de pierderea sarcinii

După ce nu a mai ținut prima pagină a ziarelor de cancan, Roxana Ionescu a povestit cum a trecut peste trauma cauzată de pierderea sarcinii în 2019, aceasta apelând la terapie în acest sens.

Cunoscută publicului larg datorită rolului de „Mama Natură“ din cadrul emisiunii „Ciao Darwin“, de la Antena 1, în perioada 2003-2005, Roxana Ionescu a fost extrem de încântată în 2019 când a rămas însărcinată. Bucuria pe care o trăia alături de prietenul ei de atunci, Tinu Vidaicu, s-a transformat într-o adevărată dramă. Când era în luna a șasea, Roxana a aflat că a pierdut sarcina.

Vedeta a întâmpinat de atunci probleme în încercarea de a deveni mamă. Totuși ea nu trece singură prin aceste probleme. Ea se sprijină pe ajutorul lui Tinu Vidaicu, cu care s-a căsătorit în urmă cu un an. Cei doi sunt optimiști și spun că se lasă până ce nu vor fi părinți.

Afectați de pandemia de coronavirus, în vara anului trecut, cei doi nu și-au mai făcut planuri de vacanță și au ales să se mute într-o casă nouă. Noua locuință le-a ocupat mult timp, așa că aceștia nu prea au mai reușit să viseze la un concediu.

Terapie și proceduri medicale pentru Roxana Ionescu

După ce a pierdut sarcina, la câteva luni, Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu s-au căsătorit și au decis să treacă împreună peste probleme. Prietene ale vedetei susțin că Roxana ar fi avut nevoie de ajutor specializat pentru a depăși situația. Aceasta ar fi apelat la terapie, care a ajutat-o să peste depresia cauzată d epierderea sarcinii.

Fosta protagonistă a unor pictoriale incediare în Playoboy și Tinu Vidaicu nu au renunțat la dorința de a avea un copil, iar frumoasa blondină trebuie să facă proceduri medicale pentru a se asigura că această tragedie nu se întâmplă din nou. Roxana a fost ajutată de prieteni, dar mai ales de Tinu să treacă peste tragedie.

De la evitarea subiectului privind pierderea sarcinii, Roxana a ajuns ca acum să-și dorească să se implice în mai multe campanii de ajutorare a femeile care trec prin asemenea situații.

Soțul Roxanei Ionescu, de la DJ în club la administrator public

Soțul Roxanei Ionescu, Tinu Vidaicu, a fost timp de mai mulți ani DJ în cluburile din Timișoara. Tinu Vidaicu a debutat la celebra discotecă timișoreană Park Place. Apoi, soțul Roxanei a trecut la clubul Epic, unde printre patroni se numără Sebastian Răducanu, actual consilier local în Timișoara. În ultimii ani, Tinu a devenit proprietarului unuia dintre cele mai tari cluburi din Timişoara şi managerul clubului Ponton Casa Baraj, de la Văliug.

Apropierea de oamenii din politică și prietenia cu primarul Reșiței, Ioan Popa, l-a adus pe soțul Roxanei Ionescu în atenția lui Romeo Dunca, noul președinte Consiliului Județean Caraș-Severin. Acesta l-a pus la finele anului trecut pe Tinu Vidaicu administrator public al Consiliului Județean Caraș-Severin.

Ca administrator public al Caraşului, Tinu Vidaicu are deja un discurs politicianist, spunând că echipa pe care Dunca o construieşte va fi una extrem de performantă, că nu vrea să se cantoneze în trecut și că sunt multe de făcut pentru un judeţ care a fost administrat defectuos, de la Revoluţie încoace.

Adauga un comentariu