Cancan ultimă oră

Roxana Ionescu, prima apariție în Playboy: Cum a uimit „Mama Natură“!

Publicat: 04 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Roxana Ionescu prima apariție în Playboy Cum a uimit Mama Natură
Roxana Ionescu a dat lovitura în 2004 când a pozat goală în revista pentru adulți Playboy

Chiar dacă a dispărut în ultimii ani din lumina reflectoarelor, Roxana Ionescu, „Mama Natură“ care a făcut senzație la prima apariție în Playboy, a continuat să păstreze legătura cu fanii ei prin intermediul rețelelor de socializare.

Recent, aceasta s-a confruntat cu o mare problemă. Contul ei de Instagram a dispărut subit. Contul vedetei a fost atacat de hackeri, iar aceasta a fost nevoită să-l închidă.

Roxana Ionescu a povestit că s-a distrat pe seama celui care i-a spart contul. Roxana a precizat că i-a arătat acestuia o bancnotă de 500 de euro și i-a spus că nu o va primi deoarece ea nu acceptă să fie șantajată.

Luna viitoare, Roxana împlinește 36 de ani și recunoaște că apariția la TV și în Playboy i-au adus celebritatea.

Fie că a fost blondă, brunetă sau roșcată, voluptoasa Roxana a dat lovitura de imagine în 2004 când a pozat goală în revista pentru adulți Playboy.

Roxana a făcut senzație atunci cu sânii ei uriași, iar aparițiile ulterioare s-au bazat pe aspectul ei fizic.

Roxana Ionescu, Mama Natură care le-a sucit mințile bărbaților

Roxana Ionescu a devenit cunoscută publicului larg după ce a interpretat rolul de „Mamă Natură” în emisiunea „Ciao Darwin“, de la Antena 1, în perioada 2003-2005.

Dan Negru, cunoscutul prezentator al emisiunii, și-a amintit de castingul pentru „Ciao, Darwin!”, unde au venit multe fete sexy pentru a ocupa postul de asistentă tv.

Roxana Ionescu a impresionat și a fost aleasă nu pentru bustul ei impresionant și natural 100%, după cum spune chiar Dan Negru, ci pentru că „era isteață și frumușică”. Așa a ajuns fără să vrea o mare vedetă peste noapte, interpretarea rolului de „Mamă Natură” sucind mințile multor bărbați și stârnindu-le acestora multe fantezii fierbinți.

Pe lângă activitatea desfășurată în televiziune, Roxana Ionescu a cochetat cu modelingul și a fost protagonista unor pictorialele incendiare în reviste pentru bărbați.

Sarcină pierdută în 2019

După o relație de mai mulți ani cu Tinu Vidaicu, vedeta a avut parte de o experiență neplăcută atunci când a încercat să aducă pe lume un copil. Roxana a pierdut prima sarcină când se afla în luna a șasea. După cum a povestit chiar vedeta, au existat mai multe probleme, iar copilul nu s-a putut dezvolta. Cei doi au spus că au reușit să treacă peste această lovitură grea primită de la soartă și continuă să fie optimiști că vor reuși să fie părinți.

Roxana și Tinu Vidaicu s-au căsătorit în mare secret în luna februarie a anului trecut și au făcut publice imaginile pe Instagram. Roxana Ionescu a purtat o ținută albă, accesorizată cu un buchet de trandafiri albi. La ieșirea de la Starea Civilă, familia și prietenii i-au întâmpinat cu petale de trandafiri roșii.

La finele anului trecut, Tinu Vidaicu a devenit administrator public al Consiliului Județean Caraș-Severin, după ce a fost numit în această funcție de Romeo Dunca, noul președinte al instituției.

Afectați de pandemia de coronavirus, în vara anului trecut, cei doi nu și-au mai făcut planuri de vacanță și au ales să se mute într-o casă nouă. Noua locuință le-a ocupat mult timp, așa că aceștia nu prea au mai reușit să viseze la un concediu.

Adauga un comentariu