Cancan ultimă oră

Roxana Vașniuc, la vârsta sa, nu vrea să se căsătorească: Dezvăluiri incredibile despre familia vedetei

Publicat: 21 ian. 2022

Roxana Vașniuc arată excepțional la vârsta sa. Frumoasa blondină este foarte activă pe rețelele de socializare, fiind admirată și venerată de fanii săi. Vedeta are o carieră de succes în televiziune, fiind și o mamă exemplu.

Chiar dacă Roxana este împreună cu iubitul său timp de 6 ani, blondina nu vrea să se căsătorească. Acum, vedeta este răsfățată de către bărbatul din viața ei. Chiar dacă prezentatoarea TV este împlinită atât din punct de vedere profesional, cât și din punct de vedere sentimental, blondina nu se grăbește să întemeieze o familie. Are peste 130.000 de urmăritori pe pagina sa de Instagram, având parte de mii de fani și sute de admiratori. O altă vedetă care nu se grăbește la măritiș este Doina Teodoru.

roxana vasniuc in rochie scurta
Vedeta nu are timp să se gândească la rochii de mireasă

Roxana Vașniuc, la vârsta pe care o are, nu vrea nuntă: „Nu mă gândesc la rochii de mireasă”

Roxana Vașniuc este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV. Chiar dacă blondina a ajuns la vârsta de 37 de ani, vedeta nu simte nevoia să se căsătorească. Împreună cu iubitul său, Roxana are o fetiță. Chiar dacă au un copil împreună, Roxana nu vede căsătoria drept un scop în viață. O altă mamă excepțională este Claudia Neghină, arătând excepțional la vârsta sa.

Din cauza circumstanțelor pandemice, blondina a renunțat la ideea unei căsătorii. Mai mult de atât, Roxana a menționat că nu vrea să se afle deocamdată „în plasa lui”.

„M-a cerut. S-a pus și-n genunchi. E dorința din partea amândurora. Dacă nu venea pandemia, o bifam și pe asta. Mai bine să fim noi liniștiți și mai mult de atât … stiți, vânatul după ce e prins nu mai reprezintă un punct de atracție. Eu vreau tot timpul să nu mă aibă în plasa lui, să muncească”, a declarat Roxana Vașniuc.

Prezentatoarea TV a menționat că fetița lor, dar și planurile de viitor, sunt mult mai importante decât ceremonia de căsătorie. Blondina a menționat că recent a achiziționat un depozit. De asemenea, cât de curând posibil vrea ă-și schimbe casa. Astfel, vedeta nu are timp să se gândească la rochii de mireasă.

selfie roxana vasniuc machiata
De curând, blondina și-a sărbătorit ziua de naștere

Blondina este o mamă severă: Cum își educă Roxana Vașniuc fetița

De curând, blondina și-a sărbătorit ziua de naștere. Vedeta arată bestial, fiind și o mamă extrem de bună. Prezentatoarea a menționat că este dură cu fetița sa, însă în același timp, o iubește extrem de mult. Roxana reușește să-și uimească admiratorii cu fiecare apariție a sa. Ținutele strălucitoare și extrem de sexy îi pun corpul în valoare. O altă blondă extrem de sexy este și Alexandra Stan, care își uimește de fiecare dată fanii.  Cu siguranță, fetița ei Rose-Marie, a luat exemplu de la mama sa.

roxana vasniuc cu fiica sa
Prezentatoarea TV a menționat că fetița lor, dar și planurile de viitor, sunt mult mai importante decât ceremonia de căsătorie

Roxana Vașniuc a menționat că seară de seară, împreună cu fiica sa, aleg ținuta pentru a doua zi. Chiar dacă cele două sunt extrem de apropiate, blondina nu-și alinta odrasla. Aceasta este și extrem de dură cu fetița, desigur când este cazul.

„E un chin, credeți-mă! Trebuie sa planificam ținuta de seara, doamne. Abia a început școala și face asa, nici nu vreau sa mi imaginez mai târziu. Dar îmi place, asa trebuie sa fie o fetiță. Tăticul o răsfață foarte mult, dar na, dacă nu acum, atunci când,” a mărturisit prezentatoarea TV.

Roxana Vașniuc, la vârsta sa, este gata să devină a doua oară mamă. Blondina a mărturisit că pentru a se simți împlinită, își mai dorește un copil. De asemenea, și fetița lor își dorește extrem de mult un frate sau o soră.

roxana vasniuc asezata pe o canapea
Roxana Vașniuc, la vârsta sa, este gata să devină a doua oară mamăAdauga un comentariu