Cancan ultimă oră

Claudia Neghină, siluetă de invidiat la vârsta pe care o are: Cum a revenit la talia de viespe după ce a născut

Publicat: 13 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Claudia Neghină siluetă de invidiat la vârsta pe care o are Cum a revenit la talia de viespe după ce a născut
Frumoasa blondină lucrează ca și model de la 17 ani

Claudia Neghină a devenit mamă la vârsta de 39 de ani. Recent, instructorul de fitness a împlinit 40 de ani. Modelul este activă pe rețelele de socializare, unde postează poze cu fiica sa Sofia. Acum, frumoasa blondină este într-o vacanță de vis la munte.

Claudia Neghină își încântă urmăritorii cu peisaje mirifice de la munte. Claudia a postat pe Instagram poze adorabile împreună cu fetița sa Sofia. Ambele erau așezate pe covorul pufos de zăpadă, bucurându-se de o vreme excelentă pentru ski. Vedeta este extrem de încântată de vacanța la munte, împărtășind cu urmăritorii săi momente excepționale de pe pârtie.

claudia neghina si fiica ei la munte
Claudia Neghină a devenit mamă la vârsta de 39 de ani

Cum arată Claudia Neghină la vârsta sa: Blondina și-a etalat formele pe social media

Claudia Neghină este inundată de întrebări pe Instagram. Toți fanii sunt extrem de curioși să afle cum reușește modelul să se mențină într-o formă atât de bună. Chiar dacă blondina are vârsta de 40 de ani, vedeta arată excepțional la fel ca și noua iubită a lui Scarlatescu, Doina Teodoru.

După nașterea Sofiei, influencerița a revenit la abdomenul plat extrem de rapid. Acum, Claudia este antrenor de fitness. Pe pagina sa de Instagram, vedeta împărtășește cu urmăritorii săi activitățile pe care le are zi de zi. De asemenea, blondina postează activ și exercițiile pe care le face la sală. Datorită acestora, vedeta are o siluetă de invidiat chiar și după naștere.

Chiar dacă are vârsta de 40 de ani, blondina continuă să prezinte pe podium costume de baie. Frumoasa blondină lucrează ca și model de la 17 ani. Aceasta fiind extrem de apreciată chiar de la începutul carierei sale. Manechinul s-a făcut remarcată și pe plan internațional datorită trăsăturilor frumoase dar și a formelor extrem de atrăgătoare la fel ca și frumoasa Xonia. În anul 2006, modelul a primit și titlul de model al anului Bucharest Fashion Week.

claudia neghina in costum mulat
Claudia Neghină își încântă urmăritorii cu peisaje mirifice de la munte

Viața modelului după ce a devenit mămică: Mărturisiri uluitoare despre schimbările prin care a trecut

Claudia Neghină a devenit mamă pentru prima dată. Modelul a mărturisit că viața ei s-a schimbat radical după ce a apărut pe lume Sofia. Chiar dacă, blondina nu petrece mult timp în România, ea este extrem de apreciată în țară. Acum, fotomodelul locuiește în mai multe țări, printre care și în cele exotice. Botezul fetiței a avut loc în Ibitza într-un cerc restrâns.

În cadrul unui interviu, Claudia a mărturisit că a reușit să ajungă din nou la silueta sa de model. Chiar dacă, vedeta a ajuns din nou la abdomenul plat, proaspăta mămica a avut parte și de momente grele când a venit micuța pe lume. Aceasta a mărturisit că are momente în care se simte extrem de obosită, uneori cedând din cauza dificultăților.

claudia neghina in rochie rosie
Toți fanii sunt extrem de curioși să afle cum reușește modelul să se mențină într-o formă atât de bună

„Sunt momente în care simți ca cedezi, unele mămici îmi spuneau în primele luni că o sa uit foarte repede aceste momente și nu îmi venea sa cred, dar acum le înțeleg, pentru că fiecare clipă este foarte intensă și este mult mai frumos când vezi cum creste copilul și uiți toate perioadele agitate,” a spus vedeta.

Claudia Neghină are o siluetă de invidiat la vârsta de 40 de ani, la fel ca și celebrul model, Daria Radionova. Pentru corpul pe care îl posedă astăzi, modelul a lucrat extrem de mult. După naștere s-a apuc din nou de sport. Blondina efectuează exerciții atunci când micuța doarme. De cele mai multe ori, vedeta merge la antrenament de 3 ori pe săptămână.

selfie claudia neghina in masina
După nașterea Sofiei, influencerița a revenit la abdomenul plat extrem de rapid
Adauga un comentariu