Stiri si curiozitati

Rugăciune pentru alungarea răului din casă. Cum scapi de duhurile rele

Publicat: 18 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Rugăciune pentru alungarea răului din casă. Cum scapi de duhurile rele
Rugăciune specială spusă pentru alungare a duhurilor rele

Destule persoanele se plâng de faptul că au probleme cu spiritele rele. De aceea este bine să spui o rugăciune pentru alungarea răului din casă.

Mulți au impresia că problemele se țin scai de ei și mereu parcă sunt urmăriți de ghinion. Indiferent cât s-ar strădui, banii nu se mai adună, iar prosperitatea îi ocolește. Casa le pare plină de energii negative.

Rugăciune pentru alungarea răului din casă. Cum te ajută postul și spovedania

Preoții consideră modul prin care pătrund duhurile rele în casele oamenilor sunt sunt patimile și slăbiciunile acestora. Un alt mod de deschidere a porților casei tale duhurilor rele este lipsa de rugăciune în casă sau lipsa preotului și a slujbelor de sfințire pe o perioadă lungă de timp.

Sfinții părinți consideră că acolo unde nu este chemat numele lui Dumnezeu sau unde este invocat numele diavolului, acesta își va trimite duhurile rele, ce vor aduce și multă tulburare pentru acea casă.

Pentru aceste persoane, doar prin post, spovedanie și rugăciune pot reuși ca locuința lor să primească binecuvântarea Duhului Sfânt ș isă scape de duhuriel rele. Efectele se vor vedea imediat și se vor putea bucura din nou protecție divină.

Cum îți dai seama că duhuri rele îți tulbură casa

Principalele moduri de manifestare ale prezenței duhurilor rele în casa ta sunt tulburarea, neliniștea, răul sub orice formă, precum și nenorocirile care lovesc casa ta. Preoții spun că nu de puține ori au pățit ca să vină credincioșii să se plângă de faptul că le merge rău în casă, că nu mai au liniște sau că lucrurile rele parcă se țin scai de ei. Aceste tulburări sunt de multe ori însoție de o frică inexplicabilă.

Preoții spun că lucrările diavolului îmbracă diverse forme, iar duhurile rele trimise de necurat pot să facă să pară firesc și normal întâmplări evidente și înfricoșătoare.

Tocmai de aceea, preoții susțin că este necesară sfințirea casei.

Preotul va sfinți apa mică sau sfeștania însoțită de o rugăciune specială de alungare a duhurilor rele, în care se roagă lui Dumnezeu „Stăpâne, păzește pe toți care sunt în casa aceasta de toată vătămarea și ispita, izbăvindu-i de frică de noapte, de săgeată ce zboară ziua, de lucrul ce umblă întru întuneric, de întâlnirea cu demonul de amiază…”

Rugăciune pentru alungarea duhurilor rele

O altă rugăciune puternică pentru alungarea duhurilor rele poate fi spusă de către fiecare în casă.

„Doamne, Dumnezeul mântuirii noastre, Fiul Dumnezeului celui viu, Care Te porți pe heruvimi; Cel ce ești mai presus decât toată începătoria și stăpânia și puterea și domnia; Tu, Doamne, întărirea celor ce-și pun nădejdea în Ține, zidul cel tare al celor ce și-au pus încrederea în Ține, depărtează, izgonește și împrăștie toată lucrarea diavolească, toată năvălirea satanei, toată bântuiala puterii celei potrivnice de la casă această și de la cei ce locuiesc în ea, care poartă semnul crucii Tale celei biruitoare și înfricoșătoare împotrivă demonilor, și care cheamă numele Tău cel sfânt. (…) Amin.”

După aceea, poți spune rugăciunea „Tatăl Nostru” și „Bucură-te, Marie, Cea plină de har! Domnul este cu tine. Binecuvântată ești tu între femei și binecuvântat este rodul trupului tău, Iisus.”

Se poate spune apoi: „Primește, Doamne Iisuse, această rugăciune, cu aceeași iubire imensă cu care ai suportat rănile de pe Sfântul Tău Trup. Îndură-Te de mine și de toți cei împovărați de păcate! Dăruiește sufletelor credincioase iertarea tuturor greșelilor și viața cea veșnică! Amin.”

Adauga un comentariu