Sport

Ruptură definitivă între Contra și Cortacero: „Nu-i mai răspunde nici dacă-l sună”

Publicat: 30 nov. 2020
Cosmin Contra pare a fi pe picior de plecare, după scandalul de la Dinamo
Cosmin Contra

Ionel Dănciulescu, fostul team-manager al lui Dinamo, a dat detalii din interiorul clubului despre relația dintre Cosmin Contra și oficialii spanioli ai clubului.
Dănciulescu crede că nu mai există cale de împăcare între antrenorul lui Dinamo și Pablo Cortacero, care a fost recent înlocuit din funcția de președinte al Consiliului de Administrație. În plus, „Guriță” nu se înțelege bine nici cu Rufo Collado.

Ionel Dănciulescu: „Contra nu-i mai răspunde lui Cortacero”

„Contra nu-i mai răspunde lui Cortacero nici dacă-l sună. Nici cu directorul sportiv (Rufo Collado) nu are o relație foarte bună, eu așa știu”, a spus Ionel Dănciulescu.

„100 de zile, 0 euro!”. Cosmin Contra se simte „naiv” și așteaptă un telefon de la spanioli

Cosmin Contra s-a arătat din nou foarte dezamăgit de conducerea spaniolă, care nu a plătit niciun salariu către staff-ul tehnic sau către jucători.
Antrenorul a vorbit despre perioada foarte dificilă pe care a traversat-o în ultimele 3 luni și așteaptă să fie contactat de iberici pentru a se stabili ce se va întâmpla în continuare. Anterior, Pablo Cortacero a anunțat că îl va demite pe Contra după meciul cu Viitorul.

„Din punctul meu de vedere, întotdeauna există o cale de înțelegere. Dacă voi pleca, mereu e o cale de înțelegere. Niciodată nu e prea târziu în a se înțelege două părți. Întotdeauna voi fi dispus să ajung la o înțelegere. Ce am trăit eu în astea trei luni nu doresc niciunui antrenor. Nu-mi convine că am fost naiv și am crezut într-un om, că poate fi un proiect. Mi-aș dori în ceasul al 12-lea să se întâmple ce s-a promis. Luni se vor face 100 de zile în care n-am primit niciun euro din salariu. Nici eu, nici jucătorii! Indiferent ce se va întâmplă, va fi o cale de înțelegere. Mâine vom avea pauză. Jucăm vineri și vom programa antrenamentul luni dimineață. Vom vedea ce se va întâmpla. În principiu, programăm antrenamentul luni dimineață. Aștept, telefonul e deschis la orice oră. Directorul sportiv e aici, pe hol. Dacă are ceva să-mi transmită, îl aștept cu drag, nu e nicio problemă”, a mai spus Cosmin Contra.

Adauga un comentariu