Sport

„Ruptură” între legende! Ce cuvinte a folosit Loți Boloni la adresa lui Gică Hagi: „Nu vă fie frică să pronunțați!”

Publicat: 14 ian. 2020

Gică Hagi a fost extrem de dezamăgit de faptul că nu a fost invitat la gala tragerii la sorți pentru grupele EURO 2020. Reacțiile nu au întârziat să apară, iar subiectul a fost tratat și de presa internațională. Ladislau Boloni a comentat și el pe această temă și a avut o reacție dură la adresa „Regelui”.

„E un subiect care iar s-a umflat, așa, artificial! Hai să punem și alții, că nu e doar unul singur! E deosebit de revoltător că vorbim doar de unul mereu! Eu nu sunt fan Burleanu, nu știu dacă greșește! Sunt multe lucruri pe care le face, iar eu le-aș face altfel. Dar fiindcă X sau Y a fost capabil să dea o pasă bună de aici la 20 de metri, asta nu înseamnă că trebuie scos mereu covorul rosu și la el, și la celălalt, și la un altul. Covorul roșu trebuie să ți-l confecționezi! Ceea ce face Gică Hagi la clubul lui e foarte bine. Că ar fi trebuit să fie convocat sau nu la acel eveniment… Cred că ar fi trebuit să primească invitație, da. Totuși, să comentezi atât… Mai mult s-a discutat despre acest subiect decât despre condițiile pe care ar trebui să le oferim pentru EURO”, a spus Boloni.

Ladislau Boloni, despre Gică Hagi: „S-a victimizat!”

Actualul antenor al celor de la Antwerp a comentat și faptul că Gică Hagi le-a sugerat celor de la UEFA să aloce României un loc direct în grupele UEFA Champions League, susținând că țara noastră este discriminată.

„Hagi, în primul rând, s-a victimizat. Nu vă fie frică să pronunțați numele! Da! Hotărât! Fotbalul a evoluat în ultimele două-trei decenii, dintr-un sport deosebit de popular într-o industrie nebună, care s-a dezvoltat exraordinar.
Este baza de jos și este elita. Noi trebuie să luptăm să ajungem la nivelul Croației, de exemplu. Sau măcar Serbiei. Hai să folosim modelul Islandei. Alții sunt înaintea noastră fiindcă greșim în anumite momente. Cine greșesc? Cei care lucrează în fotbal! Sub nicio formă nu greșesc jucătorii!”, a mai spus Boloni.loading...

Adauga un comentariu