Cancan ultimă oră

S-a aflat adevărul. Ce mănâncă concurenții de la Survivor

Publicat: 04 feb. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
S-a aflat adevărul. Ce mănâncă concurenții de la Survivor
Survivor România

Survivor România este unul dintre cele mai urmărite reality show-uri din România. Concurenții sunt supuși la probe dificle și sunt obligați să mănânce anumite tipuri de mâncăruri.

Concurenții de la Survivor România au o serie de restricții la mâncare. Show-ul se desfășoară în Republica Dominicană, iar fiecare echipă trebuie să își construiască adăpostul pentru a dormi.

Pe lângă probele dificile, aceștia sunt nevoiți să trăiască în junglă, să își facă un loc în care să se adăpostească de vremea rea și să caute de mâncare. Totuși, producătorii îi ajută într-o oarecare măsură și le dau concurenților orez, pe care îl prepară singuri. De multe ori, aceștia îl pregătesc cu nuci de cocos sau cu alte plante comestibile pe care le găsesc în împrejurimi.

Echipa Faimoșilor este formată din Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Amna, Roxana Nemeș, Culiță Sterp, Zannidache, Elena Marin, Jador, Majda și Simona Hapciuc.

Echipa Războinicilor este formată din Marilena Cuciurean, Giorgiana-Elena Lupu, Roxana Georgiana Ghita, Maria Hîngu, Melina Dumitru, Andreea Moșneagu, Alin Salajean, Albert Oprea, Sorin Pușcașu, Lucian Barbu, Mariano Starlin Belen Medina și Musty Camara.

Idilă la Survivor România! Cu cine se iubește Mellina

Se pare că relațiile dintre concurenții de la Survivor România sunt mult mai complicate decât par. Una dintre Războinice s-ar iubi cu fratele celebru al unui alt concurent din competiție. Conform mai multor postări de pe rețelele sociale, Mellina are o relație apropiată cu Kamara, fratele războinicului Musty.

Tânăra pare să fie destul de apropiată de membrul formației Alb Negru. Pe rețelele de socializare, cei doi apar deseori împreună, imaginile postate trădând o apropiere aparte. Deși relația nu este confirmată, Mellina și fratele lui Musty obișnuiau să petreacă mult timp împreună.

Anul trecut, Kamara și tânăra războincă au lansat o piesă împreună, intitulată KaraMell, iar de atunci internauții i-au văzut tot mai des împreună. Kamara a publicat pe pagina lui de Instagram mai multe videoclipuri în care apare alături de Războinică și în care se comportă ca un cuplu. Rămâne de văzut dacă cei doi își vor confirma relația după ce Mellina se va întoarce acasă, sau este vorba doar despre o prietenie apropiată.

Mellina, o adevărată Războinică

Mellina este definită de spiritul de aventură. Războinica a trecut prin multe senzații tari și acum este pregătită să dea tot ce poate în una din cele mai dure competiții. A intrat în cursă și a demonstra că își dorește să câștige și să adune cât mai multe puncte pentru echipa ei.

„Această emisiune este o experiență pe care o ai o dată în viață și asta doar dacă ți se oferă oportunitatea.

Am colindat din America de Nord, America Latină până în Pakistan în dorința de experiențe noi, m-am cățărat pe ghețare, am pilotat un avion, dar ce voi trăi la Survivor am o presimțire că le va depăși pe toate. Cel mai bun să câștige!”, a declarat Melina de la Survivor, potrivit WOWbiz.ro.

Adauga un comentariu