Cancan ultimă oră

S-a aflat! Ce sumă le datorează George Burcea fetițelor sale?

Publicat: 02 sept. 2021
Andreea Bălan, George Burcea și fiicele lor
Andreea Bălan, George Burcea și fiicele lor

Deși George Burcea și Andreea Bălan au pus capăt relației lor de mai bine de un an, procesul de divorța al celor doi încă nu a ajuns la final. Aceștia se luptă pentru custodia celor două fetițe. Iar cel mai probabil la final, George Burcea o să trebuiască să plătească pensie alimentară.

Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit la finalul anului 2019, iar divorțul lor este încă în desfășurare și nu pare că se va finaliza până la finalul acestui an. Cel mai probabil cele două fetiței vor rămân în grija Andreei Bălan, iar la finalul procesului actorul o să fie nevoit să plătească pensie alimentară.

Astfel, conform legii o treime din veniturile nete ale actorului se vor duce către fetițele sale. Potrivit, Fanatik.ro pensia alimentară pe care George Burcea va trebui să o plătească va ajunge în jurul sumei de 900 de lei, lunar.

Mai mult, întreținerea trebuie plătită din momentul în care a fost depusă cererea de chemare în judecată, așadar actorul va avea de plătit nu mai puțin de 20.000 de lei.

George Burcea, an bun din punct de vedere finaciar

George Burcea pare că a avut un an bun din punct de vedere financiar, în ciuda contextului greu creat de pandemie. În anul 2020, firma actorului, Goldstone Films SRL, care desfășoară activităţi de producţie cinematografică, video şi de programe de televiziune, a reușit să obțină un profit foarte bun, cu mult mai mare față de anul precedent.

Mai exact, firma lui George Burcea a avut un profit cu 427% mai mare în 2020 decât anul anterior, conform raportărilor depuse la ANAF. Firma acestuia a înregistrat un profit net de 73.907 de lei, la o cifră de afaceri de 129.633 lei.

Adauga un comentariu