Cancan ultimă oră

S-a aflat cel mai mare secret al lui Becali! Latifundiarul ar fi călcat strâmb cu o femeie celebră de la noi

Publicat: 03 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
S-a aflat cel mai mare secret al lui Becali Latifundiarul ar fi călcat strâmb cu o femeie celebră de la noi
Gigi Becali aruncă bomba chiar înainte de Revelion

Gigi Becali s-a iubit cu Tania Budi

Gigi Becali a fost cel de la care a pornit tot circul cu Reghe și Anamaria Prodan. De când el a ieșit public și a zis că antrenorul ar avea o amantă, au început să apară tot felul de zvonuri care o scot din minți pe sexy-impresară.

Se pare, însă, că nici Becali nu este ușă de biserică. Celebrul patron a Stelei ar fi avut o relație extraconjugală când se afla în închisoare. Totul a plecat de la o dezvăluire a fostului parlamentar Cristian Rizea, care a făcut dezvăluiri despre acesta și a aruncat bomba în showbiz.

Bărbatul susține că, deși Becali a lăsat impresia că a renunța deja la stilul său extravagant, și-ar fi reluat vechile obiceiuri odată ajuns după gratii. Controversatul personaj spune că latifundiarul din Pipera se întâlnea cu celebra Tania Budi în schimbul sumei de 5000 de euro. Pentru această sumă, ea venea de la București la Constanța ori de câte ori bărbatul îi cerea asta.

„Mai târziu, după ce a ajuns după gratii, și-a continuat stilul extravagant și profitând de perioada când cu acordul conducerii penitenciarului de la Poarta Albă ieșea la muncă la baza de fotbal a clubului „Viitorul” Constanta, beneficia de plăcerile vieții, oferite de Tania Budi care, în schimbul sumei de 5.000 de euro, făcea naveta București–Constanța oricând Gigi își trimitea „brelocul”, pe Luțu, să facă pe șoferul pentru celebra divă!”, spunea Cristian Rizea.

Tania Budi neagă orice zvon

Tania Budi a vorbi despre acest subiect și a vrut să facă lumină în acest sens, pentru că nu a suportat să audă tot felul de bârfe și răutăți. Ea susține că Rizea i-a făcut de multe ori avansuri și o stresa cu tot felul de mesaje, motiv pentru care ajunsese să îl evite pe stradă, pentru că nu mai suport abuzurile sale.

“Acest om, dacă îi pot spune așa, Cătălin Rizea, mi-a trimis mesaje ani la rând, până l-am blocat, pentru că nu mai suportam așa ceva. Mă invita mereu la cafea. Ajunsesem să îmi fie rușine să îl salut când ne vedeam în oraș, îl evitam. Eu nici nu îl cunosc pe Gigi Becali. L-am “cunoscut” doar prin niște prieteni acum vreo 20 de ani. La genul că am făcut cunoștință și atât.”, spunea Tania.

Tania susținea atunci că intenționează să îl dea în judecată pe Cristian, pentru că nu vrea să-i fie stricată imaginea degeaba.

Adauga un comentariu