Cancan ultimă oră

S-a aflat cine este femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida: „Îmi este teamă”

Publicat: 19 mart. 2021
Mirela Vaida in platoul Acces direct
Mirela Vaida a fost atacată vineri, în direct, chiar în timpul emisiunii Acces Direct de la Antena 1

Mirela Vaida prezenta începutul emisiunii „Acces Direct”, când, deodată, o femeie a intrat în studio și a aruncat cu un obiect către ea. Prezentatoarea TV s-a speriat foarte tare și a început să țipe.

„Nuuuu, te rog nu!” , a spus prezentatoarea. Cei din stuff s-au speriat și ei și au intervenit imediat. Mirela Vaida deja fugise din platou țipând, fiind urmărită de agresor. Postul Antena 1 a luat pauza preț de multe minute.

Mirela Vaida a povestit totul în lacrimi, tremurând.

„Sunt in stare de soc, fac eforturi sa nu cedez. Dupa cum vedeti ne-a fost spart platoul.

Avem un pietroi care trebuia sa fie in capul meu. Doamna a făcut firul atacului foarte bine. Ea era dezbrăcată complet. Au imoblizat-o colegii mei. Am chemat poliția. Am luat un calciu. Sunt în șoc realmente. Dacă tot s-a creat acest context, n-am depus o plângere la politie, dar ar trebui s-o fac. Primesc mesaje de la o doamnă Șerban care îmi termite mesaje pe Facebook. Doamna este criminala de la metrou, care am înțeles că este la închisoare. Și are acces la internet să-mi trimită mesaje.

A venit săgeată la mine și fix spre capul meu cu pietroiul. Norocul meu e totuși că nu m-a nimerit.

Îmi este teamă.”, a povestit Mirela Vaida plângând.

Mirela Vaida a menționat că acea femeie o amenința spunând „O să plătești. Să-mi dai banii înapoi” în timp ce a intrat în platou atacând-o.

Agresoarea a fost externată de la Obregia cu diagnosticul de „RETARD”

„Astăzi, în jurul orei 17.00, prin apel 112, o persoană din cadrul unui studio de televiziune a sesizat faptul că o femeie necunoscută, complet dezbrăcată, a intrat in platoul de filmare, în timpul unei emisiuni ce se transmite în direct, având asupra sa și o bucată de cărămidă. A fost imobilizată. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 4, precum și un echipaj medical. Femeia urmează sa fie transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate. Din primele date ar fi patruns în clădire pe o ușă laterală, neasigurată. Cercetările sunt continuate de Secția 4 Poliție în vederea stabilirii situației de fapt și de drept.

Autoarea a fost externata de la Obregia pe data de 12.03.2021, are diagnosticul de RETARD.”, a transmis Poliția Capitalei.

Comentarii
  • daca nu este o facatura,se pare ca oricine poate intra in antena 1 si sa faca ce vrea sau sa umble unde vrea.cam asemanator cu cazul de la otv cu dan diaconescu pus in tomberon de tolea.totul pentru rating? daca subit a crescut audienta?

  • in studiourile de la A 1,se intra ca in gara?Hai sa fim serioși!S i culmea ,agresoarea ,tocmai ce ieșise din spital si s-a dus ața la A1….sunt împotriva abuzurilor de orice fel,dar nu pot sa cred ca ,studiourile A 1,sunt o stana fără câini!

  • Cine este tot timpul este pus titlul aflați cine este femeia carea atacat-o pe mirele vaida și nimic o nebuna cred ca este la secret nu putem sa aflam numele .La A1 se întra ca la carciuma paza nu vede ,nu aude .

  • Cand inviti toate scursurile in studio ajungi o troaca de emisiune dar chiar asa se intra la voi?sat fara câini miramas,acum au ce vorbi luni de zile ,nu mai aveau rating Dan Diaconescu sa trăiască.

  • „S-a aflat cine este femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida” – acesta este titlul articolului, ce aflam din textul articolului? – nimic

  • Imbracati-va si dvs. mai adegvat pentru varsta dvs. Nu mai veniti cu fuste mini exagerat de scurte ca nu va mai vin bine, la var5sta pe care o aveti , sunteti caraghioasa.

  • NU POTI DESCHIDE INTERNETUL CA , vaida este prezenta , CATA MARLANIE IEFTINA , MAI LASATI NE IN PACE CU ACEASTA vaida , NU MAI AVETI SUBIECTE ? UN AN DE ZILE NE ATI ZAPACIT CU CELE 2 PERSONAJE INCULTE DIN BLAGESTI , SUNTETI SUB ORICE CRITICA .

Adauga un comentariu