Prima pagină » Actualitate » S-a aflat secretul cartofilor prăjiți de la McDonald’s: „Nu mai defilați și ascultați-mă!”
S-a aflat secretul cartofilor prăjiți de la McDonald's: „Nu mai defilați și ascultați-mă!”

S-a aflat secretul cartofilor prăjiți de la McDonald’s: „Nu mai defilați și ascultați-mă!”

11 iun. 2024, 11:58, 1 ,
BZI.ro, în Actualitate

S-a aflat secretul cartofilor prăjiți de la McDonald’s după ce o fostă angajată a spus totul. Într-un video pe TikTok, femeia împărtășește prietenilor virtuali mai multe lucruri din spatele companiei. Ea spune că se folosește un ingredient secret pentru care oamenii adoră acest aliment.

S-a aflat secretul cartofilor prăjiți

O fostă angajată McDonald’s dezvăluie secretul cartofilor prăjiți. Femeia recomandă folosirea condimentelor Angus la cartofi prăjiți, potrivit shefinds.com.

„Nu mai defilați și ascultați-mă. Sunt o fostă angajată [de la McDonald’s] și dacă nu ați făcut asta cu cartofii prăjiți, trebuie să o faceți. Cereți condimente Angus pe cartofi prăjiți și acesta este literalmente cel mai bun lucru. Atât de mult mai bine decât sarea normală și au un gust atât de bun. Cartofii de la McDonald’s sunt deja uimitori, dar cu condimentele Angus… atât de bune”, a spus aceasta.

Videoclipul a devenit viral, iar fanii și foștii angajați au confirmat.

„Când l-am cunoscut pe soțul meu a lucrat la Maccas și întotdeauna aveam condimente Angus pe cartofi prăjiți!!!!! Literalmente atât de bombă, toată lumea trebuie să o încerce”, a menționat un internaut.

Cu toate acestea, înainte de a vă grăbi la cel mai apropiat McDonald’s, există câteva lucruri pe care trebuie să le știți.

„Condimentul Angus pe cartofi prăjiți și înlocuitorul de wrap pentru burgeri nu sunt opțiuni oficiale în meniul nostru și va varia de la restaurant la restaurant dacă echipele noastre sunt capabile să îndeplinească acest lucru”, a scris un reprezentant al McDonald’s.

Ingredientele folosite la prepararea cartofilor

Cartofii prăjiți de la McDonald’s erau gătiți în mod tradițional într-un proces ce consta în două etape. În primul rând, erau lăsați în ulei încins timp de aproximativ un minut pentru a-i găti parțial și pentru a elimina excesul de amidon. Apoi, se lăsau la răcit câteva minute, după care erau prăjiți din nou.

Uleiul folosit pentru a găti cartofii prăjiți este combinat cu aromă naturală de carne de vită, acesta fiind un produs care schimbă mult aroma preparatului. S-ar putea să rămâi surprins, însă cartofii prăjiți de la McDonald’s au foarte multe ingrediente.

Fast-food-ul, în general, are multe grăsimi saturate și trans, care pot crește nivelul colesterolului și măresc riscul de confruntare cu afecțiuni de natură cardiacă. În plus, acest fel de mâncare este adesea bogat în sodiu, care crește tensiunea arterială și riscul de dezvoltare de accident vascular cerebral.

A te baza pe o astfel de sursă pentru a-i furniza organismului nutrienți este o greșeală foarte mare, cu consecințe pe termen lung. Totuși, dacă vreodată ți se face poftă de un produs McDonald’s, nimeni nu spune că nu poți gusta o bucățică dintr-un sandwich sau câțiva cartofi prăjiți.

Ingredientele folosite sunt cartofi, ulei de canola – două sortimente, ulei de soia – două sortimente, ulei de soia hidrogenat – două sortimente, aromă naturală de carne de vită, grâu hidrolizat, lapte hidrolizat, acid citric – două sortimente, dimetilpolisiloxan – două sortimente, dextroză, pirofosfat acid de sodiu, sare, ulei de porumb și TBHQ.

Așadar, s-a aflat secretul cartofilor prăjiți de la McDonald’s după ce o fostă angajată a spus totul.

Comentarii
  • Sa aflat secretul cartofilor prăjiți de la Mc … condimentele Angus sunt folisite , cereți cobdimentele Angus pe caetofiip…. condimentele angus fac clienții să adore…… conimenteke Angus fac viața ….. condimentrle Angus , doriți condimentele Angus , diar condimentele Angue … condimentele Anus sunt bune , condimentele Angus… pune bă neibii pyblicitate cînd scrii rahatul ăsta de reclamă! , apropo de cartofi !, au peste 20 de ingrefiente , chimicale de laborator care le conferă gustul deosebit și de neuitat și provoacă intenționat dependență !
    ……

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *