Actualitate

S-a rupt lanțul de iubire între Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță! „Când cineva îți dă timpul lui, dăruiște și tu!”

Publicat: 23 mai 2024
_____ Vizualizări 1 Comentariu
S-a rupt lanțul de iubire între Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță Când cineva îți dă timpul lui dăruiște și tu
Se pare că s-a rupt lanțul de iubire între Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță

Se pare că s-a rupt lanțul de iubire între Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță. Asta după ce actrița a transmis pe rețelele de socializare un mesaj care i-a pus pe gânduri pe fani și se întreabă dacă nu cumva aceste cuvinte îi sunt adresate partenerului ei de viață.

S-a rupt lanțul de iubire între Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță!

Până acum, Monica Bîrlădeanu a lăsat de înțeles că trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Valeriu Gheorghiță, iar în această vară urmează să facă nunta. După divorțul de Bobby Păunescu, vedeta nu s-a mai afișat cu niciun bărbat până la medicul militar și se declară o femeie fericită.

Vedeta este foarte activă pe rețelele sociale, acolo unde are o comunitate numeroasă, care o urmărește, îi apreciază și comentează postările. Recent, a postat un mesaj care i-a pus pe gânduri pe fani și se întreabă dacă nu cumva aceste cuvinte îi sunt adresate partenerului ei de viață.

„Cel mai valoros lucru pe care poți să-l dăruiești cuiva nu este un lucru material, este timpul tău. E atenția ta, căldura și înțelegerea ta… si atunci când cineva îți dăruiește timpul lui, dăruiește și tu mai departe o mică parte dintr-al tău cuiva care poate are nevoie și își poartă suferința în tăcere“, este mesajul transmis de Monica Bîrlădeanu, pe Instagram.

Valeriu Gheorghiță a adăugat un comentariu la această postare, mai exact trei inimi.

Cele mai recente poze, story-uri și reels-uri de pe Instagram îi înfățișează pe cei doi cu verighete pe inelare. Lucru care ne face să ne gândim la faptul că cei doi şi-au oficializat cumva relaţia.

Chiar şi numai în faţa ofţerului de stare civilă. Chiar dacă Monica Bîrlădeanu îşi schimbă, uneori, bijuteriile de pe degete, alegându-şi accesoriile în funcţie de ţinută, Gheorghiţă nu renunţă la verighetă de câteva luni buni.

Vacanță romantică în Deltă

Monica Bârlădeanu și medicul Valeriu Gheorghiță formează un cuplu încă de anul trecut, iar unii vorbesc inclusiv despre nuntă. De Paște, cei doi au ales să petreacă o vacanță romantică în Delta Dunării.

Vedeta și medicul au participat, în Vinerea Mare, la slujba religioasă organizată la o biserică din București. Ulterior, minivacanța de Paște au ales să o petreacă în Delta Dunării. Iar vedeta a dat totul în vileag postând imagini dintr-o plimbare pe canale.

Medicul și vedeta au ales să-și petreacă sărbătorile de Paște, în acest an, în Delta Dunării, într-o vacanță romantică. Monica Bârlădeanu a postat, pe Instagram, un clip în care apare într-o plimbare pe canale. Cei doi formează un cuplu de aproximativ un an, însă evită expunerile prelungite în lumina reflectoarelor. Relația cu medicul Valeriu Gheorghiță este caracterizată de discreție.

În Delta Dunării, Monica Bârlădeanu și Valeriu Gheorghiță s-au relaxat în vacanță făcând plimbări lungi cu barca. Iar starleta a ținut să arate acest lucru, pe Instagram, pentru urmăritorii săi.

„Dacă ajungi în Deltă, nu poți să nu faci asta. Paște Fericit tuturor!”, a scris Monica Bîrlădeanu pe pagina de Instagram.

Acum ,se pare că s-a rupt lanțul de iubire între Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță, după o postare a actriței.

Comentarii
  • „N-am timp de tine” e un altfel de „m-am plictisit de tine si de fitele tale”. Pana la urma, Monica se va intoarce la Iasi. La Butuca. Sau la UCC. Sau la… lista e prea lunga.

Adauga un comentariu